Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudom meg, hogy zárlato...

Hogyan tudom meg, hogy zárlatos-e a gyujtáskapcsolóm?

Figyelt kérdés
ablaktörlö biztositékot állandóan kiveri,ablaktörlő motor jó, jeladók jók,vezetékek nem testelnek le,egyedül a gyujtáskapcsolónál van két vezeték/egy piros és egy kék/amin enyhe égésnyom látszik,a gyujtáskapcsolóra tippelek,hogy zárlatos,de ha nem muszáj nem vennék másikat/igy látatlanba/ mert nehezen kapni és elég borsos az ára is. megköszönném ha valaki tudna segiteni,szép napot a forumozóknak

2012. nov. 23. 09:11
 1/2 Napkiraly ***** válasza:
típus? Általában széjjel lehet szedni a gyújtáskapcsolót, érintkezőket letisztítani (így nem ég be) és összerakni, bár ehhez némi ügyesség kell. Mérj rá multiméterrel
2012. nov. 24. 00:54
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod ez egy régi autó fiat croma cht olaszos jellegénél fogva produkál furcsaságokat de már a motorja és egyebek nagyon okés csak ez a zárlat fogott ki rajtam
2012. nov. 24. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!