19 éves Opel Astrám G-s van. Lehet zárlatos a cd-rádió?
Akkor most álljunk meg egy pillanatra. Miből gondolod, hogy a fejegység a ludas abban, hogy nem indul az autód?
Az önindító nem teker, vagy a generátor nem tölt mikor indítózol? Mert a generátor csak akkor kezd el tölteni, mikor már kissé nagyobb a fordulata a motornak.
Zavart érzek az erőben...
Ha 19 éves, akkor az nem G-s astra.
Lehet zárlatos a cd-rádió?
-Igen lehet. De ennek semmi köze az indításhoz.
Olyan mintha nem tekerné a generátort?!
-Világít a töltésjelző, csúszik a szíj, vagy kevered az önindítóval?
10-20 indítás után indul a kocsi? Addig az önindító meg se nyekken, vagy mi a gondod? Fogalmazd újra, vagy írd le rendesen, hogy mi is a gondod.
ÖÖÖ
19 éves G Astra nincs.
10-20 próbálkozást nem bír ki még egy vadiúj akku sem! Tudom, nekem volt, hogy a dízelemhez vettem a -20 fokban új akkut, a tizedik volt az utolsó indítási próbálkozás ami elfogadható volt, a tizenegyedik után töltőre raktam.
És mégis mi a francból gondolod, hogy ez a baja?
Szerintem te kábé 10-12 éves kispöts vagy akinek gőze sincs az egészről.
Ja, és ha az önindítót összekevered a CD-lejátszóval: na az priceless!
Mi van veled kérdező mert valami nagyon nem oké?
Mi köze a rádiónak az önindítóhoz?
Most akkor teker az önindítód egyáltalán? Ha csak a 10-20 indításra indít lehet a bronzkefe kopott szét ilyen idős korban nem is csoda. Vagy teker csak a motort nem indítja akkor bendix vagy behúzótekercs. Egyébként valószinű F astád van nem?
Legfeljebb Astra F, a G-t ugyanis '98-tól gyártották.
És milyen 10-20 próba, annyiszor fordítod el a kulcsot és semmi? Miért terelődik a gyanú a cd-s rádióra?
Enyhén kamu kérdés szaga van a dolognak, vagy teljesen sötét vagy az autóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!