Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 19 éves Opel Astrám G-s van....

19 éves Opel Astrám G-s van. Lehet zárlatos a cd-rádió?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy amikor a inditanám a kocsit akkor olyan mindtha nem tekerné a generátort.utána 10-20 próbálkozás után indul.Az Aksi jó,generátornak a töltése is jó.Lehet a cd-s rádió zárlatos?
2011. márc. 24. 15:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Akkor most álljunk meg egy pillanatra. Miből gondolod, hogy a fejegység a ludas abban, hogy nem indul az autód?

Az önindító nem teker, vagy a generátor nem tölt mikor indítózol? Mert a generátor csak akkor kezd el tölteni, mikor már kissé nagyobb a fordulata a motornak.

2011. márc. 24. 15:37
 2/14 anonim ***** válasza:

Zavart érzek az erőben...

Ha 19 éves, akkor az nem G-s astra.

Lehet zárlatos a cd-rádió?

-Igen lehet. De ennek semmi köze az indításhoz.

Olyan mintha nem tekerné a generátort?!

-Világít a töltésjelző, csúszik a szíj, vagy kevered az önindítóval?

10-20 indítás után indul a kocsi? Addig az önindító meg se nyekken, vagy mi a gondod? Fogalmazd újra, vagy írd le rendesen, hogy mi is a gondod.

2011. márc. 24. 15:40
 3/14 A kérdező kommentje:
Akkor lehet az öninditó.OLyan mintha nem tekerne semmit.Utánna 10-20 próbálkozás indul.
2011. márc. 24. 15:41
 4/14 A kérdező kommentje:
Összekevertem az öninditóval.Bocsi.
2011. márc. 24. 15:42
 5/14 anonim ***** válasza:

ÖÖÖ

19 éves G Astra nincs.

10-20 próbálkozást nem bír ki még egy vadiúj akku sem! Tudom, nekem volt, hogy a dízelemhez vettem a -20 fokban új akkut, a tizedik volt az utolsó indítási próbálkozás ami elfogadható volt, a tizenegyedik után töltőre raktam.

És mégis mi a francból gondolod, hogy ez a baja?

Szerintem te kábé 10-12 éves kispöts vagy akinek gőze sincs az egészről.

Ja, és ha az önindítót összekevered a CD-lejátszóval: na az priceless!

2011. márc. 24. 15:58
 6/14 anonim ***** válasza:

Mi van veled kérdező mert valami nagyon nem oké?

Mi köze a rádiónak az önindítóhoz?

Most akkor teker az önindítód egyáltalán? Ha csak a 10-20 indításra indít lehet a bronzkefe kopott szét ilyen idős korban nem is csoda. Vagy teker csak a motort nem indítja akkor bendix vagy behúzótekercs. Egyébként valószinű F astád van nem?

2011. márc. 24. 17:09
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha semmise teker, akkor önindító, keress egy autóvillamossági szerelőt.
2011. márc. 24. 18:03
 8/14 anonim ***** válasza:

Legfeljebb Astra F, a G-t ugyanis '98-tól gyártották.

És milyen 10-20 próba, annyiszor fordítod el a kulcsot és semmi? Miért terelődik a gyanú a cd-s rádióra?

Enyhén kamu kérdés szaga van a dolognak, vagy teljesen sötét vagy az autóhoz.

2011. márc. 24. 19:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem teljesen világos. Akkor most indítózni akarsz és nem történik semmi, nem is hallani az indítómotort, aztán sokadikra egyszercsak elkezd tekerni és be is indul a motor? Mert ez esetben az indítómotort kellene megnézni, azon belül is a behúzótekercset.
2011. márc. 24. 21:06
 10/14 A kérdező kommentje:
Akkor F-s Asztra.Nem kamu kérdés,nm tudom honnan veszed,de nem értek a kocsikhoz.Kb 10 szer fordítom el a kulcsot utánna beindul.A Gyanu azért terelődk mert nincs rendesen összekötve a cd-s rádió.Nem lehet hallani az inditómotort,és utánna próbálkozok vele és hirtelen beindul.
2011. márc. 25. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!