Miért nem működik a gyári Opel rádió?
Adott 2db blaupunkt car 300-as opel gyári autórádió.
Az egyiken "D" jelzés van a másikon "E" Enyém az "E" haveromé a "D". Neki opel corsa-ja van nekem Opel astra f.
Az ő rádiója safe-t ír és csak az enyémben engedi beírni a kódot. Az övében nem. Az én rádióm kb 1 hónapja nincs használva és mind a kettőben működik simán. Ez miért van?
Ja és a kódot hiába írom be az enyémben elfogadja, de mire átrakom az övébe elfelejti és ott nem lehet beírni.
Minek kód???? A mai világban senkinek sem kell az a szar autórádiód meg úgyis mindenki tud kódot generálni gyártási számból aki ellopja.
Írd be a kódot és kapcsold ki a kódkérést a retekbe. Ha nincs kód akkor nincs probléma. nem is értem tényleg miért ragaszkodsz a kódhoz.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMINEKAKÓÓÓDVAZZEEEE???ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!MINEEEEEEEEEK????ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
:D
Én írtam neked hogy mi a kód....
ne várd senkitől hogy helyetted keresgéljen a neten. Én már egyszer megkerestem hogy hogy kell kikapcsolni a kódot és ki lehet de hogy hogy azt már keresd meg te. Tölts le egy blaupunkt használati útmutatót azt csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!