Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy Simson s51 endurom...

Van egy Simson s51 endurom halogénlámpás, hogy lehetne azt megcsinálni, hogy alapjáraton ne halványuljon el a lámpa?

Figyelt kérdés
Halogénes tekercs van benne új ELBA és EWR-t raktam bele
2012. nov. 22. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A gyári elektromos rendszerrel sehogy. Csodát sajnos nem tudsz tenni: mivel a világítótekercsben a lendkerékmágnes indukálja a feszültséget, ezért alacsony fordulaton nem lesz megfelelő a teljesítménye, nem tudja szépen "meghajtani" az izzót. És ezen sajnos sem az új ELBA, sem az EWR nem tud segíteni (ez utóbbi ha jól tudom, nem is ezt a célt szolgálja). Ahhoz, hogy fordulatszámtól függetlenül egyenletes feszültséget kapjon a fényszóróizzó, bonyolultabb elektromos rendszer kell.
2012. nov. 22. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Akkumulátorrol kell üzemeltetni a világítást, és meg kell oldani annak töltését.
2012. nov. 26. 12:54
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem sehogy. Max ha direktbe kötöd az aksiról de akkor az fog állandóan lemerülni. De miért is baj, h elhalványul? Mikor mész világít rendesen. Nekem volt simsonom és nem volt panaszom a világítására. Nekem működött rajta minden még az index is. De havonta rá kellett tölteni az aksira.
2012. nov. 26. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!