Mi a véleményetek a simson motorról?
Szerintetek milyen színben néz ki a legjobban?
Jól néz e ki elöl a lámparács?
Ti raknátok e rá a kormányra ilyen lógó bőr csíkokat?
És ami a legfontosabb ti olyat vennétek e amin van index (mert mostanság nézegetem a neten és egy csomó mindenki leszereli az indexet pedig nekem nem adja,hogy kézzel kelljen rúgkapálni mikor kanyarodok!
A legfiatalabb is több lesz mint 20 éves! Gyári alkatrész nincs csak után gyártott sz@r,ha jobban szeretsz javítgatni mint motorozni okvetlen szimót vegyél!
37F
4es egyet értek veled! Apn mindenhova elvisz
Atx krosz moci
Bt gyors mind az álat
de apn blokjábol furás faragás nélkul lehet bt blokot csinálni vagy atx et! Csak a megfelelö alkatrfszeket kel kicserélni!
Minden motor alkatrésze csereszabatos mindegyikek!
Színben nem dönthetek helyetted,az enyém metálszürke,és tetszik.
A lámparács jólnézki,de valójában semmi értelme..-ha ütést kap,a rács is eltörik,+az üveg is.
Sötétben pedig egy nagy sakktáblát látsz magadelőtt,ami igencsak zavaró.
off:kézzel te hogy rúgkapálsz? XD
Simson S51 /B 1-3-om van 12 V-s rendszer !
Ami a SIMSON: Nagyon megbízható, gyors [ami nem lefojtott] én 80-at kíhuztam belőle 4-es ben am gyárilag 3-as] Az útángyártott alkatrészből csak az MZA termékei jók a többi kisipari sz@rság! Erdőben, városban, faluban, sz.földön tökéletesen megbízható utitárs! [ Ha rendesen karban van tartva]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!