Vettem egy simsont de nincs rajta index, lehetne rá szerleni egyet, és hogyan?
Figyelt kérdés
Leraktam segédmotorból de nem találtam neten csak index nélkülieket,de nekem meg kellene,csak nem tudom lehet e rá szerelni! Ha lehet hogyan?2012. júl. 21. 20:56
1/4 anonim válasza:
Lehet, de akkor már négyet érdemes.
2/4 A kérdező kommentje:
úgy érte az egyet,mivel logikusan egy nem ér semmit így szinte egybe tartozik de akkor már inkább kettőt mert ami elől van az 1 pár :D
2012. júl. 21. 21:06
3/4 anonim válasza:
Lehet rá szerelni. Ha nagyon szakszerű szeretnél lenni, akkor a gyári rendszert kell kiépíteni. Ehhez tartozik négy darab villogó (kettő elöl, a villaszárakon, kettő hátul, a hátsó lámpa mellett), egy villogtató, egy szép, nagy kombinált kapcsoló a bal markolat mellé és némi vezeték. Egy S51B kapcsolási rajzról (de akár az E vagy a C is jó, csak ne N-é legyen) meg lehet nézni, mit hová kell kötni és lehet indexelni.
Csakhogy ehhez akkumulátor kell, az akkumulátorhoz meg töltőtekercs feszültségszabályzóval. Ezek nem biztos, hogy megvannak a motorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!