Miért nincs a BMW-n index?
Miért van az, hogy a legtöbb BMW-s, Mercedeszes, Audis egyszerűen leszarja a közlekedési szabályokat, előzget, nem indexel, stb.?
Ennyire megváltoztatja az ember mentalitását a nagy autó, vagy a bmw tulajok elismerésre vágyó komplexusos emberek, akik a nagy autóban élik ki magukat, és bizonygatják maguknak, hogy nekik nem kell sem indexelni, sem a többi szabályt betartani?
Én szándékosan miattuk nem vettem ilyen márkájú autókat, hanem egy árban hasonló más autót, mert ezek a bunkók autójává váltak.
Talán egy pszichológus meg tudná mondani, mi játszódik le bennük? Vagy egyszerűen csak ennyire taplók?
A Lexus felszereltségben, kényelemben, lóerőben, sebességben is jobb mint egy átlagos BMW. (persze vannak jobb és erősebb bmw-k is, de vannak erősebb Lexus-ok is)
Lehet ellenpéldákat mondani kis autósokra is, de nem az a jellemző. Érdekes, hogy Lexusokra, Volvosokra, Saabosokra, stb. nem jellemző ez a fajta bunkóság. Az én autóm igen erős, de nem érzem cikinek az indexelést, a szabályokat is igyekszem betartani. Ez nem ciki, ez lenne a normális.
Még azokat a panelprolikat bírom, akiknek a szaros panellakásuk előtt áll a 15 éves bmw. :))) Na az nevetséges :)))
"Nem értelek.... Az előzgetés azért van mert azokban az autókban van erő."
A szabály meg szabály. A büntetés meg büntetés. :)
Ilyen alapon minden erősebb ember megverhetné a gyengébbeket, mert élvezik az erejüket.
Lehet,hogy nem látom jól a dolgokat,de:mindenki törődjön magával, tartsa be a szabályokat,és ne a másikat szapulja állandóan.Neked is-kedves kérdező-szúrja valami a szemedet,holott neked nem az a dolgod-hacsak nem vagy rendőr-,hogy másokat bírálj, hanem az, hogy Te magadra figyelj oda, hogy TE maradéktalanul minden szabályt betarts!
Ha a BMW-s nem indexel,akkor majd őt megbüntetik, te meg akkor tudsz nyugodtan továbbhaladni-ilyen egyszerű.Megvetem azokat az embereket,akik mindig okoskodnak a másikat illetően. Szerintem ez puszta irigység, autótól függetlenül. De egyetértek az előttem szólóval,aki azt mondta:több kis autós nem tartja be a szabályokat. Ez szerintem is így van, csak sok kisautósnak rosszul esik, mikor a Váci úton 60-nal haladva elhúz mellettük egy nagy autó 90-110-zel. Mindenki foglalkozzon magával, és ne a hibát keresse a másikban, mégha hibázott is:sokkal jobb legyinteni, s azt gondolni:"biztosan rossz napja volt a másiknak",mint rossz indulatúan szidni a másikat!
Aki tapló az BMW-ben, Audiban, meg Trabantban is tapló.
Nem márkafüggő.
A f*szok 90%-a újgazdag (vagy újgazdagok kölke), vagy kisebbség. Nekem is BMW-m van, aztán mégis indexelek, elfogyóból beengedem a kollégákat, meg átengedem a gyalogost.
Amúgymeg azt valahogy jobban megjegyzik ha valaki egy "nagyautóval" játssza el, mintha egy Skodával vagy alsókategóriás VW-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!