Vélemény erről az autóról?
2012. nov. 20. 22:33
2/12 anonim válasza:
kár volt ezt a gyönyörű autót így elbaszni szerintem
3/12 A kérdező kommentje:
Még mielőtt jönne a kérdés, nem az én autóm. :) Leírom később, miért kérdeztem, és nekem mi a véleményem.
2012. nov. 20. 22:37
5/12 anonim válasza:
Olyan mintha szanaszét lett volna törve az eleje egy balesetben és nem volt a pénz az eredeti fényezésre, csak olcsón bontóból az elemekre és össze lettek gányolva mindenféle fos színnel meg fóliával.
6/12 anonim válasza:
#5--->ugyanezt akartam írni,h torzsáig volt törve,és óccóé' összetákolták..XD
Elég cigányos lett...
7/12 gomzoli válasza:
Hát elég gagyi, felér egy meggazdagodott búcsús cigány ízléséhez.
10/12 A kérdező kommentje:
Egyik haverom ismerősének a kocsija. Küldte nekem photoshop-olva az ő kocsiját ezzel a mintával, hogy milyen fasza lenne úgy megcsinálni...írtam neki, hogy nagyon gagyi szerintem, kár volt elbaszni, meg nehogy megcsinálja ilyenre, erre még én lettem leoltva, hogy nekem ízlésficamom van. Hát mondom akkor jól van. :D
2012. nov. 21. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!