Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Lacko1996 kérdése:

Mi a véleményetek erről az autóról? A többi lent.

Figyelt kérdés

[link]

Fogyasztásra, alkatrészellátásra gondolok, miket tudnátok mondani? mennyire praktikus?

2012. okt. 13. 12:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Szép kis Bmw!Alkatrész dögivel,de szervizelésekor oda kell figyelni a mínőségi alkatrészekre(fékbetét,olaj,stb)amúgy megbízható autók!Fogyasztás lábfüggő nálam ha "normálisan" megyek akkor 7-7,5l-el kijön!Mondjuk azért egy 5 ajtós autó praktikusabb pakolás szempontjából akár mekkora is a csomagtér!
2012. okt. 13. 12:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy az év 13,000 km futásteljesítmény elég karcsú. Ha nincs szervízkönyve akkor esélyes a 300,000-ről visszatekert óra..
2012. okt. 13. 13:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 7-év alatt nem mentem 70ezer kilométert!Szóval nem feltétlenül biztos,hogy vissza van tekerve,az én autómon is csodálkoztak még,hogy milyen állapotban van!
2012. okt. 13. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:
És neked is egy újonnan 10M+ forintba kerülő autód van? Gyanítom, hogy nem...
2012. okt. 13. 14:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy Skodám van 0km-es volt 4millioba került,de nem ez a lényeg!Itt helyben van egy fazon neki egy ujonnan Audi A6 3000ccm tdi van,azt mondta max 100-130km/h megy,de havat+esőt csak véletlenül lát!!!Akkor miről beszélünk?
2012. okt. 13. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Arról beszélünk, hogy skodások között gyakori aki évi 10K km-t fut, BMW / AUDI / MERCI kombóból meg elenyészően kevés az, aki év 25-30e alatt fut. Mert AZÉRT vett ilyen drága új autót, hogy használja!

Olyat én senkit sem ismerek, aki vett egy új 6-ost aztán nem jár vele. Csak használtból ismerek ilyet, aki kiköhögte a kocsi árát de tankolni sem tudja már, ezért otthon áll...

2012. okt. 13. 14:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Abban igazat adok,hogy nem azért veszik,hogy a garázsban álljon,de van kivétel pl akiről írtam!Vannak olyanok akiknek annyi esze sincs mint a pénze és nem tudja mire költse!A legdurvább mikor G. Vendel (Mercedes gyárnak VOLT valami kis főnökszerűség)helybeli lakos volt nyugdíjas (meghalt),vele beszélgettünk egyszer és azt mondta,hogy elakarja adni az autóját(Mercedes E cdi) mert sok kilométer van benne,és kérdeztük mennyi van benne?A válasz 7000km!!!!!Nem 70 vagy 700ezer hanem 7000!!!!De nem akarok a kérdéstől eltávolodni!
2012. okt. 13. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:

BMW / AUDI / MERCI kombóból meg elenyészően kevés az, aki év 25-30e alatt fut. Mert AZÉRT vett ilyen drága új autót, hogy használja!

Aki arra veszi, hogy használja és sokat menjen az dízelt vesz ( kivéve a prémium/felső kategória). Aki 316i-t vett az azért vette, hogy legyen egy új BMW-je, nem azért mert pályán belecsavar évi 60 000-ret... akár még valós is lehetne. De ha vissza is van tekerve, nem PD vagy CR TDI, hogy nagy legyen a rizikó a motorral.

2012. okt. 13. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!