Mi a vélemény erről az autóról?
Családi autónak szeretném, meg néha megnézni mit tud(persze csak ésszel!).
Mi romlik el egy ilyen autón, és mennyibe kerül megjavítani?
Kihasználatlanság miatt eladó 187 ezer kilométerrel 5 év alatt? Most szarjak be a röhögéstől, vagy bírjam ki a WC-ig?
Másrészt ezt könnyen megtudod, hogy mit tud. Az a kis motor ezt a jó nagy kasztnit nem fogja nagyon dobálni. Baromira lomha, 200 lóerő alatt nem vennék ilyen autót. Egyébként nem rossz, de full fapados verzió. Manuális, első kerekes, kicsi motor.. Gondolom még a belseje sem bőr. Plusz ott a sok km.. Ha 3 millió készpénzért odaadja oké, de 4 millióért 2006-osból Full extrásat kapsz..
b+ ez hosszabb mint a halottaskocsi :/
az igaz ekkora kasznira a 140le kevés...
Lehet, hogy csak 11s alatt gyorsul 100-ra? KATASZTRÓFA
Úúúúúristen, még csak bőr sincs benne? Nem is értem, anélkül hogy lehet élni! Elsőkerekes???? Nem is tudom az autók 90%-a hogy tud így közlekedni.
Érdekes igényei vannak egyeseknek.
Ez egy nagy,szép és jó kocsi.Ha nem számit neked a teljesitmény akkor megéri.
A motoral lehetnek később gondjaid.Nem a legmebizhatóbb konstrukció.
""meg néha megnézni mit tud(persze csak ésszel!""
140 lóeróvel nem valami gyors kocsi.15-20 éves kis sportosabb kocsik is simán átugorják,úgyhogy ne lepődj meg ha sokan helybenhagynak.
kb annyira jó a teljesítménye mint egy 90lóvas astrának
( súly/ teljesítménybe is)
"Kihasználatlanság miatt eladó 187 ezer kilométerrel 5 év alatt?"
Lehet 5 évig kihasználta, majd vett egy újat. A problémák amúgy is 200k km felett kezdődnek, azt meg nem várja meg. Nem annyira butaság ez, mint sokan gondolják.
Pár éve az 1.9 TDI Passatra mindenki kiverte a fszát, mert milyen jól megy a 110 lóval, ez 12%-kal nehezebb és 30 %-kal erősebb. Fujj tetűlassú szemét... Na mindegy :)
Szerintem vállalható, ha nem lényeg az automata meg a bőr. Tegyél félre egy ki lóvét kéttömegű lendkerékre, meg DPF-re, mert 250 000 környékén csere várható.
hogyan jönne már hiba 200e fölött? :O
te tudod mit beszélsz? még az ázsiai kocsiknál sincs gond nem h egy AUDInál...
"te tudod mit beszélsz? még az ázsiai kocsiknál sincs gond nem h egy AUDInál..."
Ahham, tudom. Mutass egy kettőstömegű lendkereket vagy részecskeszűrőt, ami elment 300 000km-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!