Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a vélemény erről az autóról...

Mi a vélemény erről az autóról, valaki ért itt hozzá kicsit komolyabban?

Figyelt kérdés
[link]
2012. aug. 23. 20:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez az Audinak nevezett targonca, még baráti áron sem ér 1 milliót. Továbbá borzalmas lehet az úttartása, nem lehet benn elférni és még csúnya is.
2012. aug. 23. 20:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Igazából nem igazán a kinézete érdekel, mert nekem tetszik,nyilván azért érdeklődöm, izlések és pofonok... az érdekel , hogy miért ez az egyik legolcsobb az A2ek közt? Felszereltsége rendben van, magyarországi... a km lehet az ami nem valós? Igazából ha végignézed az A2eseket korához képest nagyon tartja az árát, nyilván nem ok nélkül!és nem csak azért mert 4karikás.... :)
2012. aug. 23. 20:23
 3/12 A kérdező kommentje:
Egyet már megnéztem személyesen és én is meglepődtem, hogy csomagtartója 1általán nem olyan kicsi, sőőőt...
2012. aug. 23. 20:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy neked tetszen ez csak az én véleményem volt. Nem biztos, hogy igazam lesz, de a fogalmazásmódodból az jött le, hogy nő vagy, akinek ez az autó kiváló. De én valahogy egy 10 éves autóért ennyi pénzt nem adnék, annak ellenére, hogy tényleg nagyon szép állapotú.
2012. aug. 23. 20:31
 5/12 A kérdező kommentje:

Igen igen... nekem is a korával lenne a probléma, de igazából ha tartja az árát akkor jó lenne mondjuk 2 év mulva egy kicsit komolyabb autora alapnak, amire most nincs 3 milliom.... Nem ebben szeretnék megöregedni de a jelenlegi benzines auto amivel járok nem gazdaságos........

Érdekes tényleg hogy mennyire drágák ezek az autók..... tényleg 10 éves... De sztem külsőre nem rossz. És nem jön velem szembe minden percben legalább 1! :)

2012. aug. 23. 20:38
 6/12 anonim ***** válasza:
az ár értékről : az én 18 éves bmw-m 650-be volt :-), és nem a legdrágább volt a korához képest XD volt 800+ ért is...
2012. aug. 23. 21:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Úgytudom,ezek teljesen aluminiumból készültek,tehát ha komolyabban megtöröd,javíthatatlan.
2012. aug. 23. 21:16
 8/12 A kérdező kommentje:

igen al. igazából ahogy olvasgattam a fórumokat: 2 ember van az A2vel kapcs: aki írtó rondának látja és akinek tetszik! Én az utobbiakhoz tartozom... :)

talán ami nem tetszik annyira az az hogy 4 személyes... a motorháztető az kicsit kiábrándító... de ezeket elnéném neki. hááát nehéz döntés, mint minden autóvásárlás... :(

2012. aug. 23. 21:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha hölgy a kérdező,merem ajánlani,nincs rá panasz.
2012. aug. 23. 21:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Valóban randa, és valóban alu, komolyabb törésnél, a főszerkezetek károsodásánál megy a levesbe. Egyébként mechanikusan rendben van, bár az Auditól szerintem elég gyenge eresztés.
2012. aug. 23. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!