Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról? ér ennyit?

Figyelt kérdés

Esetleg valakinek volt/van ilyen típusa?

[link]

2012. nov. 9. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
A max. 7 literes városi fogyasztást el ne hidd. Ha ezen kívül igazakat ír, akkor még akár jó is lehet, biztos lehet belőle alkudni. :)
2012. nov. 9. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyenen tanultam vezetni az autóiskolában. Nagyon kényelmes, tágas, kellemes vezetni, finom autó. 7 liternél tényleg kicsivel többet eszik városban, de nem vészesen. Kb 9 liter így, hogy dízel és automata. A kérdésben említett példány amúgy látszik, hogy törve sem volt. Gyönyörű szép, szerintem simán megéri. 2002-es Passatok vannak másfél körül. Csak jót tudok mondani erről az autóról. Sajátnak ennek a coupe változatát, CLK-t vettem, azzal sincs semmi baj.
2012. nov. 9. 18:10
 3/5 anonim válasza:

Ugyanazon az oldalon található:

AUTÓNAVIGÁTOR.HU - Vételi tanácsadó

[link] Nagykocsi: MERCEDES-BENZ E-OSZTÁLY (1995-2003)

Pozitív: Hamisítatlan Mercedes hangulat és rugózás, átgondolt koncepció, klasszikus forma, a kategória egyik legjobb és legnagyobb kombija, bőséges helyet kínáló beltér.

Negatív: Komoly rozsdásodási hajlam, egyáltalán nem Mercedes minőség, rengeteg típushiba, motorproblémák, elektronikai zűrök.

2012. nov. 9. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha Mercedes tetszik, és jó kocsit akarsz, akkor válaszd a W124 és a W126 típusokat. Esetleg W201. Ezek az igazi mercik.
2012. nov. 9. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem tudok motor, illetve elektronikai problémákról ezzel a kocsival. A tanuló járgánynak egyszer volt egy váltóproblémája, akkor meg is kellett szakítani az órát. De az meg töröttből visszaállított autó volt.
2012. nov. 9. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!