Mi a véleményetek egy 2000-es Seat Cordoba 1.6 Sportline-ról? Hogy megy?
Nem 116 ló csak 75:D
Első kocsinak néztem. Gondoltam h a sportline az nem tükrözi azt h egy állat lenne de nem is vagyok olyan típus aki megy mint a böszme:)
Ugyanaz a kategória a 75 le is. A kasznihoz elég, a forgalom ritmusához elég.
Ezek szerint neked tökéletesen megfelel. Arra azért figyelj, hogy olyat vegyél amiben van klíma! (nyáron 40c fokban öngyilkosság nélküle autót vezetni)
Meglesz:)
Egyébként megbízhatóság, stabilitás milyen? Tudom VW motor meg minden..de azért mégis:)
Hát egy 1.6 szívótól ne várj sokat pörgetni kell az tuti és 6-7L-t benyel ha nem többet. De alapjába véve jó autó de ha Sportost szerenél van Cordoba GTI Cupra 1.8 vagy 2.0 motorral ritka de van néha hírdetve 1-2
[link] én pl ezt tudnám ajánlani . Vagy Leon FR , Cupra, Ibiza FR Cupra ,GTI.
[link] ez is jó vételnek tűnik.
Köszi a választ!
Igazából max 600e. Ft lenne a keret és kb 2 hónapja nem tudom eldönteni milyet vegyek:) Olvastam számos tesztet, de hol ezt hol azt szidják. Ford Focus, Honda Civic 98, Fiat Punto, Seat Cordoba, Peugeot 206,306,406...ezeket néztem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!