PERION, VARTA, NORAUTO? Milyen akkumlátort vegyek? (többi lenn)
Figyelt kérdés
a vartára +a perionra 1 év garancia van ,amit meg norautoba néztem az meg ad rá 3 évet azt szerintem nem mind1
ez a norautos szerintetek ?
2012. nov. 20. 08:29
1/8 A kérdező kommentje:
+ még1 kérdés lehet h*lye kérdés ,de szoktak olyat csinálni hogy én megkérem ott a csávót ,hogy azt amit akarok venni akksit mérje be nekem multiméterrel vagy valami ,hogy nem e rossz ? vagy azt nem multiméterrel kell megnézni? vagy meg sem nézik ?csak vegyem el ? mert nehogy az legyen hogy megveszem hazamegyek beteszem azt semmi ,vagy beteszem működik azt utána hal meg az új akksi
2012. nov. 20. 08:34
3/8 anonim válasza:
Normális helyeken bemérik, kérés nélkül. Pl itt is [link] én itt vettem az akkut, nagyjából 2 hónapja.
4/8 anonim válasza:
A Norauto akkut a Varta gyártja, azonos minőségben, Norautos matricával, jóval olcsóbban. Mondjuk én az Exide akkukra esküszöm.
5/8 pagan válasza:
a vartát és a periont a johnson controls gyártja,lehet a norautot is,nekem perion van több éve és tökéletes,ja és sokkal olcsóbb a vartánál
6/8 A kérdező kommentje:
és az nem baj ha az (A) nagyobb ? mert pl a norautos az 540A ami nekem van az meg 480A + nekem most 60AH-s van de akkus boltoknak az autótipus szerinti keresésnél 45-50AH-s akksikat ad ki akkor lehet elég lenne egy 45-55AH-s akkumlátor ? de nézem (maradjunk) a norautonál a Varta Black 400A 45Ah 19.890ft, akkor most jobban járok ha a 540A 60AH-sat veszem 20.890ftért nem ? ha ugyanaz gyártja a vartát+a norautot csak a matrica más
2012. nov. 20. 11:07
7/8 anonim válasza:
En a legnagyobb inditoaramut vennem. Vartabol a legolcsobb tipus semmivel sem jobb, mint valami noname, csak kifizetsz parezret a cimkeert.
Nem ismerem a termekpalettajukat, de gondolom a Black az alap.
8/8 anonim válasza:
www.jenox.hu
beszerelik,bemérik,nagyon jó minőség 2év garancia.magyarországon új márka!ja és a legolcsóbb a minőségi akksik között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!