Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen akkumlátort vegyek?...

Milyen akkumlátort vegyek? (többi lenn )

Figyelt kérdés

ma lemerült az akkumlátorom világítást rátudtam adni, de indítani nem indított csak kattogott a riasztónak a jeladója (mint valami relé kattogás )+ nem tekert az önindító ,igaz a benzin kevés volt benne de ha kevés benzin miatt nem indult akkor miért nem tekert az önindító ? vagy lehet a lemerült akkumlátór miatt nem indult és letiltott a riasztó és akkor nem is megy az önindító sem ? mert utána raktam bele benzint + behúztuk egy másik kocsival utána mentem kb 30 KM utána tökéletesen indult

lehet kicsit bonyolultan írtam le de aki érti és válaszol annak köszönöm

am milyen új akkumlátort vegyek a mostani 12V 60AH 480A vagy a lényeg az hogy az (AH + A ) lehet nagyobb de kisebb ne legyen ?

2012. nov. 15. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
AH lehet nagyobb, de kisebb ne legyen. Am akku hibának tűnik.
2012. nov. 15. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:

De mitől merült le az akksi? Mennyi ideje van a kocsiban?

Lehet az akksinak csak töltés kell és pl. egész éjszakára bekapcsolva felejtett rádiótól merült le...

2012. nov. 15. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:

En meg nem cserelnek akkut emiatt.

Ha a raadott vilagitas fenye feheres, ahogy szokott, es nem sargas, akkor az akku valoszinuleg nincs teljesen lemerulve.

Ha tudod nezd meg a vizszinteket a cellakban, es ellenorizd, hogy nem forralja-e a vizet toltodes kozben.

2012. nov. 16. 10:42
 4/8 A kérdező kommentje:

kicsit kevés volt benne a víz azt feltöltöttem + az akksit 10órát rákapcsoltam töltőre és most tökéletes olyan mint volt ,de akkor nem veszek még új akkumlátort remélem jó lesz és nem lesz baj a közeljövőben

köszönöm a válaszokat

2012. nov. 17. 02:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Esetleg ha biztosra akarsz menni, akkor megméretheted az akksi kapacitását - jobb biztosra menni, mint egy szép havas téli reggelen elkésni valahonnan.
2012. nov. 17. 09:40
 6/8 A kérdező kommentje:
na én nem szenvedek ezzel az akksival megint meghalt , reggel beülök indítanék valamit csinált azt utána semmi 5 éve vettem a kocsit és már töltögettem + az előző tulajnál kitudja ,hogy mennyi ideje volt és mennyit töltögette szóval már úgy érzem ,hogy nincs értelme ezzel szenvedni úgyhogy csere
2012. nov. 20. 08:01
 7/8 A kérdező kommentje:

lehet hogy én vagyok a béna ,de én nem is találok olyat netem amilyen most van benne beírom ,hogy Mibat erre +kidob valami Monbat akksikat lehet egy ősrégi darab ? :D

ilyen van (volt)benne

[link]

2012. nov. 20. 08:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha szakboltban csereled meresd be a kocsi tolteset is.

Egy 6-8 eves akku pedig mar siman lehet csereerett, de fontos, hogy a kocsi is rendben legyen.

A Monbatt pedig egy bolgar akkugyarto, aki inkabb ipari/katonai dolgokhoz gyart, a tied nem olyan.

2012. nov. 20. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!