Juszuf75 kérdése:
Hány órát kell tölteni egy akkumlátort?
Figyelt kérdés
4 hónapja vettem és csontra merült mennyi ideig töltsem2012. febr. 12. 13:20
1/8 anonim válasza:
kb. 10
Ha 55Ah és 5A-el tölt, mondjuk...
Az autó töltését csináltasd meg, vagy ne hagyd égve a villanyt.
2/8 anonim válasza:
Töltő függő. Van amelyiken van gyorstöltő mód,függ a teljesítményétől is.. De szerintem legalább 12 órát hagyd rajta,ha teljesen lemerült. Mikor már azt mutatja hogy teljesen feltöltve,hagyd még rajta,mert akkor is "csepptölti" az aksit.
3/8 A kérdező kommentje:
nem hagytam rajta semmit
csak nem használtam.a töltö nem nagy eresztés 2,7 A-es.de köszönöm a válaszokat
2012. febr. 12. 13:32
4/8 anonim válasza:
Ha beviszed az aksit meleg helyre,holnap reggelig nyugodtan töltheted.
5/8 A kérdező kommentje:
nyugodt vagyok csak savféle szivárgott belőle tegnap este 7-kor tettem fel
2012. febr. 12. 13:42
6/8 anonim válasza:
Általában egy csontra kimerült akkumlátort 10-12 órára szokták feltenni a töltőre.
Amikor töltöd akkor a kémiai folyamatok miatt pezseg az aksiban a sav. Lehet az folyt ki. Amúgy meg ha a tetején ha vannak ilyen kitekerhető nyílások azt célszerű kitekerni!
(matrica alatt a tetején) Szerszám se kell hozzá egy érmével ki tudod őket tekerni.
Amúgy a hideg lemeríti az aksikat hamar és nem tesz neki jót sem. valami fűtött helyen töltsd ahogy azt az előző írta.
7/8 anonim válasza:
Azért az jelent valami, hogy egy 4 hónapos aksi ilyen hamar lemerül. Új vagy használt volt? Mert újonnan elég vad ha már ennyi idő után lemerül.
8/8 A kérdező kommentje:
hát elég vad obiba vettem valami mitomén milyen elektic valami elég olcsó volt de sos-be vettem. de most egyenlőre jó és köszönöm a válaszokat
2012. febr. 13. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!