Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért "menő" a ködlámpa?

Miért "menő" a ködlámpa?

Figyelt kérdés

Miért hiszik sokan, ha bekapcsolják este a ködlámpát akkor ők a "janik"? Pedig sztem zavaró és elég gagyi hogy ezzel akarják felhívni az emberek figyelmét.

Aki bekapcsolja persze indokolatlanul az magyarázza már el nekem hogy miért jó?

2009. aug. 15. 19:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
63%
Mert egy fasz... Ezzel csak idegesít mindenkit.
2009. aug. 15. 21:52
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem így csak a buta emberek viselkednek, akik azt hiszik, hogy ezzel lesznek valakik. Pedig az értelmesebb réteg ezt egyből látja, hogy ez csak egy kicsinyes, olcsó és buta hobbi. Pl. régi opel astra, KÖDLÁMPÁKKAL teszi az agyát, aztán elmegy mellette pár L-es kezdetű rendszámos autó és azok meg minek ködlámpázzanak, nem attól lesz valaki. Vegyen jó autót, új autót, mutasson fel valamit, de a pár száz vagy ezer forintos ruppótlan szórakozásán kívül másra úgysincs pénze. Tipikusak ezek, bemennek a Tescoba csupa tescos cuccot vesznek majd tankolnak egy ezresé... :)
2009. aug. 15. 22:01
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
L-es rendszám nem jelent semmit. Az igazán kemény ködlámpás régiautós keménygyerekek új rendszámot kérnek, hogy EU-s legyen
2009. aug. 15. 22:48
 14/22 anonim ***** válasza:
69%
persze és 100 autóból 2 régin és 98 valóban új autón van L-es rendszám. Szóval akkor nem jelent semmit... :)
2009. aug. 16. 10:04
 15/22 anonim ***** válasza:
65%

Engem csak akkor zavar, ha zuhogó esőben ködlámpáznak. Ilyenkor 4 lámpa tükröződik az aszfalton. Ilyen esetben 4*100 W-tal "köszönöm" meg az elvakítást, sajnos a generátorom több lámpát nem bír. Ismerek olyan emberkét, aki ködlámpázásért 2*60W+ 4*100W-ot küld. :-))))

Ez meggyőző szokott lenni...

2009. aug. 16. 10:14
 16/22 A kérdező kommentje:

pl a kamionokan van elég jó fénykürt az elég durva szokott lenni ha felnyomják. :))

Köszönöm a válaszokat.......

2009. aug. 16. 10:40
 17/22 anonim ***** válasza:
91%
Én akkor használom a ködlámpát ha a kedves szembejövö nem veszi le a refit hiába villantok rá.Nem egyszer volt ugy hogy Tatika uj Audival megy ködlámpa fent rá villantok hogy kapcsolja már le erre még felkapcsol még egy lámpát.Akkor én is bekapcsolom és álltalában mindig lekapcsolják.4*100w-os ködlámpa megteszi a hatását.Amugy meg nem használom mert engem is idegesitene.Meg amugy is csak egy régi 120-as skodám van
2009. aug. 16. 14:16
 18/22 anonim ***** válasza:
27%
Azért kodlámpáznak, hogy kiégessék a szemedet, hogy máskor ne zavarjon , hogy kodlámpáznak! Te Húgyagyu!
2009. aug. 16. 20:35
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves ködlápával vakítók!!!

Mit csinál nektek a ködlápátok a ködben???

Mert vagy alulra világít a ködlámpa akkor NEM vakít,(vizes aszfalton igen zavaró)vagy felfelé világít és vakít de akkor azt NEM nevezném ködlámpának mert ugyanis ha felfelé világít akkor szart sem és a ködben sőt még rosszabb.

(Szerintem)

2009. aug. 17. 08:24
 20/22 anonim ***** válasza:
52%
Szereltess fel te is valami cuccot, akkor te is vakíthatsz!
2009. aug. 17. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!