Miért "menő" a ködlámpa?
Miért hiszik sokan, ha bekapcsolják este a ködlámpát akkor ők a "janik"? Pedig sztem zavaró és elég gagyi hogy ezzel akarják felhívni az emberek figyelmét.
Aki bekapcsolja persze indokolatlanul az magyarázza már el nekem hogy miért jó?
Ne is higgyék hogy ők a janik, a ködlámpa nálunk puttomároXD
Ózdon csapatjuk itt megvannak fokozatok kezdő süldő ne villogjon, helyjelzővel indít, kicsit később is max tompított, néhány futammal már nyomhatod a ködlacit de még seholse vagy, csak 10 nyereség után jár hogy mehetsz a refivel. Valahol nem egyértelmű a tag akkor jár az elaxijelző, az olyan mint amikor csíkod van az övön (karatéztam)
A ködlámpa NEM zavaró csak annyira mint a tompított.
Különben nem lenne jó ködben.....Ha valaki részegen fexik az úton max azt zavarja.
Én országúton szoktam felkapcsolni mert szélesebben teríti a fényt és hamarabb "észreveszem" a vadat (vagy ő engem).
Azok a válaszok tetszenek, akik mondják, hogy nem elég, hogy felkapcsolja, még a KRESZ-t sem ismeri. Ugyanis már azzal sérti a KRESZ-t, hogy indokolatlanul használja a ködlámpát. Sőt, egy előttem szólónak elárulom azt is, hogy bizony van amikor indokolt a helyzetjelzővel történő indítás is :) De ez más kérdés.
Már volt szerencsém rendőri intézkedést látnom normál látási viszonyoknál alkalmazott ködfényszóró ellen. Engem épp igazoltattak, szemből az autós "janizott", ködlámpával jött, mondta is az igazoltató rendőr a kollégájának, hogy már írhatod is a tízezres csekket neki...
Engem ZAVAR, ha valaki ködlámpával jön és nincs köd. Ha pedig hátsó ködlámpát is bekapcsolja, akkor egyenesen megőrülök. (Ilyenre is volt már sajnos példa.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!