Az újabb Ladák is 10 liter körül esznek?
Ladát szeretnék venni, de az a 10 literes fogyasztás nekem sok lenne. Jelenleg úgy állok, hogy szeretném magam rábeszélni egy Ladár és minden szempontból tetszene is, kivéve azt a magas fogyasztást. Most nézegettem hogy kocka Ladákból vannak elég jó áron 1995 körüliek. Ezekben nem lehet, hogy van valami újítás, aminek köszönhetően max 8 litert esznek?
1. autó lenne és tényleg jó lenne egy Lada, de max 8 literes fogyasztású autót szeretnék.
Vagy nem lehet valami módszerrel csökkenteni a fogyasztásukat, úgy hogy ne veszítsen az erejéből. Leginkább az 1500-as motorral szereltek tetszenek, de nem hiszem hogy a nagyobb motortól nőne a fogyasztás, mert az 1200-as motornak elég nagy sújt kell mozgatni, ezáltal magas fordulaton pöög a motor és többet fogyaszt. Legalábbis szerintem.
Ladáknál bevett szokás volt az lpg gázos rendszer. Mondjuk jövőre azt is emelik úgyhogy fogalmam sincs.
Amit a kérdesedben írtad, hogy szeretnéd ha olyan 8 litert fogyasztana. Mivela Láda 10-et fogyaszt akkor az a két liter már mit számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!