Hogyan tankolhattam 50 litert a 2004-es Skoda Fabiamba?
Figyelt kérdés
Story: Shell kúton kifogyott a normál benzin, alapáron tolták a V-Powert, amiből ráadásul 20 literes tankolás felett még 15 forint lejön, mondom teletankolom. Ismerem az autómat, tudom, hogy a Fabia/Polo/Ibiza testvéreknél van ez a tágulási tartály. 45 literes a tank, még nem sípolt, ergo 7-8 liternek még kellett benne lennie. Szóval most 58 liter üzemanyag van a kocsiban. tényleg bele lehet ennyit csurgatni?? Fabiások??2012. nov. 4. 18:44
1/4 anonim válasza:
a tank 45 literes,de az üzemanyag vezeték és a "töltőcső" már nincs ebben a 45 literben
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a cikket!!
2012. nov. 4. 19:08
4/4 Combi27 válasza:
jó a cikk, ismét tanultunk valamit..de álljon itt az én példám egy segédmotorral...Yamaha Dt50, a tankba 8.3 liter ment bele oldalsztenderen állítva, teljesen üres tankkal.(úgy toltam a kúthoz, mert kifogyott)..Másik kút másik tankolás, de a benzincsap még nem volt tartalák állásban.( a tartalék másfél liter)..Tehát volt benne több mint másfél liter, én meg tankoltam kerek 8 litert oldalsztenderen állítva..:)Szólok a kutasnak hogy nézesse meg a kutat mert nem kicsit csal..erre nekem esik hogy mit képzelek!Két nap múlva ismét arra járok, és lám az a kútoszlop nem működik..hmm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!