Skoda Octavia II 1.4 (75 vagy 80 LE-s nem tudom pontosan) amit 2004-től kezdtek el gyártani milyen autó?
Figyelt kérdés
Milyen a fogyasztása, menetdinamikája, megbízhatósága, fenntarthatósága, alkatrész árak? Tapasztalatokat szeretnék nem fejből kipattant leíró-lenéző kijelentéseket a kicsi motor miatt. 20 éves vagyok és egy ilyen autót akarok venni magamnak. Az éves futásteljesítménye biztos nem lesz több 10 000 km-nél és kímélni fogom nem hajtani mint egy elvetemült autóversenyző.2012. júl. 4. 19:36
2/5 Napkiraly válasza:
1,9 tdi-ről tudok csak beszélni, jól megy, nagy beltér,,nagy csomagtér, a fogyasztása magas, presztizsértéke kevesebb már. Az biztos hogy mindent ott lehet hagyni a lámpánál
3/5 BudSpencer válasza:
Saját tapasztalat:
Nem egy erőgép ez tény, de aki nem száguldozni akar, annak elég amit tud.
Fogyasztása nálam 6-7 között van.
2005-ös az enyém, de a kopóalkatrészeken kívűl még semmit nem kellett cserélni.
Alkatrészárak szerintem nem húzósak.
Mindent egybeszámítva, én nem bántam meg, hogy az 1.4 mellett döntöttem. Amire nekem kell, arra bőven elég.
4/5 anonim válasza:
szerintem 1.6-ot vegyél, az 1.4már gyenge ahhoz az autóhoz, egy fabiába még talán elég.
5/5 anonim válasza:
Az 1.4 nagyon gyenge egy ekkora kaszniba de még szerintem az 1.6is 1.9 vagy 2.0TDI-be érdemes gondolkodni vagy 1.8TFSI vagy 2.0TFSI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!