Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a jobb?

Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Skoda Octavia vagy Skoda Rapid 2012?

2012. jún. 29. 16:59
 1/7 anonim válasza:
100%
Skoda Rapid 2012, mert egyszerű a kialakítása...
2012. jún. 29. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
hát ha jól sejtem az octavia utódjának szánják a rapidot, újabb, sok különbség nincs sztem, az oktavia is egy praktikus jo ár érték arányú kocsi, nagy csomagtérel
2012. jún. 29. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem az Octavia egy sokkal jobb kiállású autó volt, a Rapid nagyon bumfordi lett. Ennek ellenére biztosan jobb az Octaviánál, mivel azt váltja le.
2012. jún. 30. 19:09
 4/7 anonim válasza:
Semmit nem fog leváltani a rapid ugyanis a fabia és az octavia közé tervezték ezt a kocsit mert a mérnökök szerint túl nagy űr volt a két autó között.
2012. júl. 23. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Jogos, hülyeséget írtam feljebb: a Rapid a VW Polo padlólemezére épül.
2012. júl. 23. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
akkor viszont az octavia a jobb szerintem nyilvánvaló... egyébként nemértem miért lenne túl nagy űr az octavia és fabia között, ugyanakkora űr van, mint bármelyik kiskategóriás, és alsóközép-kategóriás modellje között
2012. júl. 23. 19:35
 7/7 anonim ***** válasza:
* bármelyik gyártó
2012. júl. 23. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!