Kezdjek-e aggodni, egy vettem észre fogy a hűtővizem az autoból?
Figyelt kérdés
Félek / észerevettem, hogy a e36-os BMW-nél a hűtőfolyadék tartályból a víz csökken.
Heti rendszerességgel használom, napi 100km járok vele. Ugy vettem észre hogy hetente 1 skálát ugrok le a hűtővíz szint!
Mitől lehet ez? Tudnátok segíteni?! Mit tehetek?
2012. nov. 17. 15:38
11/16 anonim válasza:
Nekem is fogyott a víz a kocsiból, végül hűtőcsere lett, a főhűtő lyukadt ki... Nézd meg hogy a rács fehér-e valahol, mert ha az ott vízköves és ott a lyuk... Olajat meg nézegessed, mert ha hengerfejes akkor oda tűnik el... Üdv!
12/16 A kérdező kommentje:
Hát nagyon Köszönöm Mindenkinek a válaszokat! Sokat segítettetek. Minél elöbb utána nézek! remélem nem nagy a para! :/
2012. nov. 18. 13:27
13/16 anonim válasza:
"Nefoglalkozz a sok önjelölt szakival,ezer kilométeren teljesen reális egy kis vízszintcsökkenés!"
Ekkora baromságot...
14/16 anonim válasza:
"Milyen szaron volt a vezérműszíjjal együtt a vízpumpa?"
Több típuson mint gondolnád...
15/16 anonim válasza:
Mi lett végül, kiderült mi volt a baj? Hasonló probléma áll fenn nekem is. Hűtővíz eltűnik, de nincs fehér füst, nincs habosodás a kupakon, nem melegszik, és nyomát sem találom szivárgásnak... Nekem viszont jelentősebb a fogyás. 2 hete fel lett töltve, azóta low...
16/16 anonim válasza:
15-ös, nekem is pont ugyan ez a szitu. Neked azóta meglett mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!