Kezdjek-e aggodni, egy vettem észre fogy a hűtővizem az autoból?
Félek / észerevettem, hogy a e36-os BMW-nél a hűtőfolyadék tartályból a víz csökken.
Heti rendszerességgel használom, napi 100km járok vele. Ugy vettem észre hogy hetente 1 skálát ugrok le a hűtővíz szint!
Mitől lehet ez? Tudnátok segíteni?! Mit tehetek?
Esetleg 1 mikró lyuk a fő hűtőn,(kavics sérülés),vagy esetleg a vízszivattyú tömítése már nem új,vagy egy bilincs kicsit laza valamelyik gumicsövön.. akárhol is lehet.
Jellemzően csak akkor szivárog amikor üzem-meleg, és túlnyomás van a hűtőrendszerben,és így elég nehéz megtalálni a szivárgást,hiszen ami kijön víz a,z gyorsan el is párolog onnan,ha meg áll a kocsi akkor meg nem jön ki a víz.
Keress picike megszáradt folyás csíkot bárhol a hűtőrendszerben.
Türelmesen át kell nézni,és reméljük megtalálod a pindurka szivárgást..
hűtőtömítő adalékot ne használj,az több kárt okoz mint hasznot.
Nefoglalkozz a sok önjelölt szakival,ezer kilométeren teljesen reális egy kis vízszintcsökkenés!
Valamelyik marha hűtőtömítőt írt,ezt végig sem olvastam..
Eszedbe ne jusson beletenni ilyen szarokat,mert akkor aztán tényleg hengerfejes lesz!
Egyik ismerősöm is így járt, de nem foglalkozott a jelenséggel.
Aztán a végén kiderült, hogy a vízpumpa eresztett, majd aztán megszorult, széttépte a vezérmű szíjat és dobhatta a motort a kukába.
Hát ez van!..illetve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!