Milyen tuningot rakjak egy 50ccm-es motorba, hogy jobb legyen? (rx50)
Figyelt kérdés
Van benne gianeli sport rendszer 21-es karbi meg valami tuninggyújtás.
Mit kell még csinállni, hogy jól mennyen és olcsón kijöjjek belőle?
Tudom hengerszett,de ahhoz ujj főtengely kuplunkg... szóval az 150-bőlsem jön ki a motor meg annyit ér :DD
szóval valami jó beálítás nem segítrajta?Összehangolni a dolgokat.
2012. nov. 12. 17:37
1/6 anonim válasza:
Legjobb tuning a köbcenti tuning.
2/6 A kérdező kommentje:
de az rohadt drága
2012. nov. 12. 17:45
3/6 A kérdező kommentje:
Ilyen gyertyával légszűrővel gyertyakábel nem sokra megyek ?
2012. nov. 12. 17:46
4/6 anonim válasza:
Azok nem érnek sokat. Ha a mostani teljesítmény nem elég akkor valóban egy másik hengerszett kell( nem feltétlenül nagyobb köbcentivel, elég lehet egy élesebb vezérlés is).
De lehet olcsóbban köiössz ha szerzel bele egy komplett 125ös blokkot.
5/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem rossz az ereje meg vagyok fele elégedve, de többet akartam belőle kihozni, na mindegy ha lessz pénzem megcsinálom a 80 as szettet.
Mi ez hogy élesebb vezérlés ?
2012. nov. 12. 22:23
6/6 anonim válasza:
Szűkebb fordulatszám tartományban fog csak jól menni, de ott nagyon. Alatta és fölötte pedig szinte döglött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!