Nagymotort szeretnék, vagyis először talán jogsit rá. Van ennek ilyesmi feltétele?
Figyelt kérdés
Szóval olyasmire gondolok hogy magasság, stb. Én 162 cm és 47 kg nő vagyok, ha mondjuk eldől egy ilyen motor én fel nem tudnám vakarni a földről... ez mennyire gond? Vagy ettől még lehet ilyen motorom?2012. nov. 9. 16:00
11/11 anonim válasza:
Mindkét lábat KÖTELEZŐ letenni minden megálláskor - külön felhívta rá az oktató anno a figyelmem, mert mindig csak az egyik lábam tettem le, a másikat fennhagytam a lábtartón.
Amúgy megnézném hogy vezet valaki egy 50 ccm-nél nagyobb motort ha nem ér le a két lába a földre :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!