Azt hallottam, hogy kezdő vezetőként (friss első jogosítvánnyal) csak akkor vezethetek autót, ha ül mellettem vki, akinek már régebbi jogosítványa van. Ez igaz? És ha igen akkor meddig kell vkinek mellettem ülnie?
Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 20:52
11/15 anonim válasza:
# 8/10
# 9/10
# 10/10
vigyázzatok ,mert még a végén ti is le lesztek pontozva :))úgy mint én ,de az a bagoly nem a hátsó ülésre kell? XD
12/15 anonim válasza:
Ez épp olyan tévhit, mint hogy kötelező a T betű az autón ha friss jogsis vezeti. Mindkettőt terjesztik az "okosok", és egyik sem igaz!
13/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen az értelmes válaszokat, aki meg esetleg a keresőt ajánlja, annak megmondom, hogy rákerestem és nem találtam semmit erről.
2012. nov. 8. 18:05
14/15 anonim válasza:
na ne mond, azért nem találtál semmit, mert NINCS ilyen szabály
15/15 anonim válasza:
1 évig nem szabad vontatni. Ennyi az összes korlát. Külföldi korlátozásról az oktató azt mondta, hogy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!