Dzsennifer kérdése:
Milyen autótok van, és hogy vezetitek?
Figyelt kérdés
Milyen márkájú az autótok?
Hogy vezetitek? Gyorsan, lassan? Dinamikusan vagy nem annyira?
2012. nov. 5. 18:33
11/19 anonim válasza:
Nekem Ford C-maxom van, 1.6 tdci, és kényelmesen, költségkímélően. Ritkán kap el a gépszíj. (csak ha 50-60-nal totyognak előttem városban)
12/19 anonim válasza:
Volga M24, és kíméletesen vezetem, nehéztüzérségi rombolóként lassan, lomhán török csak előre. Komótos, de határozott a fellépésünk, ahogy a királynő lépked előre, s körülöttük nyüzsögnek az alattvalók.
13/19 anonim válasza:
A céges: Peugeot Partner 1.6 HDi, megyek mint a töketlen, padlógáz-padlófék!
A saját: Renault Laguna 2.0 RT tolom annak is, de azzal nem kell sietnem sehová! (Ha a család is benne ül, akkor (manapság már) szinte szabályosan megyek!)
14/19 anonim válasza:
A Volgás nem Békéscsabai véletlenül?
15/19 anonim válasza:
Citroen Xsara Kombi, 1,4 literes benzines 98'-ból. Nagyon friss jogsis vagyok, bár nem tökölök sehol. Ahol 50, ott 50-el megyek, ahol 90, ott 90-el, persze ha engedik az egyéb körülmények természetesen. Egyébként odafigyelve, koncentrálva, néha kissé dinamikus gyorsulással, illetve élvezettel vezetek.
16/19 anonim válasza:
94-es 1-es Fiat Punto, a legkissebb motorral szerelt verzió, 1.1-es, kb 50 ló, de ahoz képest tud menni rendesen, de nem szoktam 3000 fölé pörgetni, pont 3000-es fordulaton megy 6-osban 90-el, az nekem elég, így fogyaszt a legkedvezőbben, 5l alatt átlagban. Pályára sosem mentem vele, talán 120 volt a legtöbb, amit mentem, de akkor nagyon siettem. Ez a családi kocsi, mindenki ezt használja, vigyázunk rá. Ha el kellene adni, nem hinnék el, hogy 70000 km sincs benne, pedig tök újnak néz ki kívül belül.
17/19 A kérdező kommentje:
Nekem Suzuki Swift, 5 ajtós változat, 1.5-ös, benzines.
Ha olyan kedvem van, akkor dinamikusan és gyorsan vezetek, de ha nincs, akkor nem megyek gyorsan forgalmatlan utakon. (persze, ha vannak a hátamnál, és nem lehet előzni nem tartok fel senkit, inkább gyorsítok)
2012. nov. 6. 15:17
18/19 anonim válasza:
Renault Scenic 1.6 rxt, ha kell gyorsan de inkább megfontoltan, lágyan, precízen mint egy francia. :D
Renault 4eva. :D
19/19 anonim válasza:
Bmw e39 535i - Általában nyugisan és hamar felkapcsolgatva, de még így is dinamikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!