Milyen állapotban van az autótok, mennyire figyeltek oda rá?
Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 20:47
1/8 anonim válasza:
A lényeg mindig rendben van. És általában tiszta. Belül sűrűbben takarítom mint kívül.
2/8 anonim válasza:
Tip top állapotú, nagyon odafigyelek rá. Műszakilag is hibátlan, de koszosan sem hagynom. Minden adatot róla gépen tárolok (carmonitor pro), a tankolástól kezdve az olajcseréig. Pedig nem vagyok a márka megszálotja, csak simán imádom a műszaki dolgokat és a karbantartásukat. 99-es Suzuki
3/8 anonim válasza:
Hibátlan, ha valami nem tetszik a hangján, vagy akármi apróság adódik, azonnal orvosolva van :) műszakilag tehát kitűnő állapot. Takarítás szempontjából mindig tiszta belül, rendezett nincs benne semmi fölös limlom. Kívül van hogy poros egy darabig. Sajna itt olyan az út, ha lemosom és elgurulok a boltig már poros lesz:( szal kívül nem szalontiszta, de tisztább sokszor mint az átlag. Karcmentes fényezésű. :) Ha már megdolgoztam érte szeretem ha minden jó.
4/8 anonim válasza:
Saját autóm nincs. Szüleim kocsiját használom ritkán, legtöbbet apám hajtja.
Hazudnék ha azt mondanám hogy jó állapotban van.
Apám nem vigyáz rá. Legtöbbször koszos, megvan húzva az oldala, a szélvédő karcos, a kárpit 1 helyen ki van égve és van ott 1 lyuk. Van még pár apróság.
Motorikusan nincs baja mert apám nem pörgeti agyon a motort.
Jövőre remélem lesz pénzem saját autóra, na de az aztán karban lesz tartva.
5/8 anonim válasza:
Ütjuk vágjuk nem sajnáljuk! Szerelni csak akor szoktuk (mink) ha már egyáltalán nem lehet hajtani! Télen van lemosva azis amikor leolvad rola a hó és a sarat egyben leviszi! Műszaki álapota 10es skálán minusz 1! Falun lakunk és sokat lát földes utat! (LADA NIVA)
6/8 anonim válasza:
Rozsdás ,horpadt, koszos kivül.Belül sok cucc errearra de aránylag tiszta.Műszakilag működőképes.27éves.Tisztelettel kezelik az utakon mert messziről látszik hogy nekem aztán mindegy ha meghúzom az oldalát ,viszont másnak a csilivili kocsiján egy ilyen kocc annyiba kerülne mint az autóm értékének a duplája :D
7/8 anonim válasza:
Nincs még kocsim, de biztos vagyok benne, hogy mindig szép tiszta, és igényes lenne, mert rajongok az autókért, és ha lesz sajátom, úgy vigyázok majd rá, mint a szemem fényére!
8/8 anonim válasza:
Top állapotú.Kívül belül mindig tiszta(mondjuk ez itt Németországban nem nehéz feladat,havonta mosás,az is csak megszokásból,mert még pór is alig rakódik rá).Nagyon odafigyelek minden apróságra,a legjobb minőségű alkatrészek kerülnek bele.Ezenkívül használom a Metabond termékeket,úgy motorolajban mint az üzemanyagban.Klímafertőtlenítés és pollenszűrő csere is min. 2-szer egy évben.Mindez azért,mert évente kb. 45OOO-55OOO km-t utazunk,pl. az utolsó hónapban 11OOO km tettünk meg.Nyári gumik Vredestein,a télik pedig Goodyear márkájúak.Még soha nem volt gond az autóval és nyugodt szívvel adom a kormányt át a páromnak is,tudom,hogy műszakilag kifogástalan az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!