Mi a véleményetek a Mercedes S osztályról? Tényleg megéri a pénzét, vagy csak fölösleges pénzkidobás?
Figyelt kérdés
Esetleg vegyünk helyette ML320asat?2009. aug. 11. 20:27
1/12 anonim válasza:
Ó... kérlek szépen most dobtam ki egyet,mert megtelt a hamutartója.
Most már Aston Martinnal járok.....A jövő héten pedig megnézek egy Maybah Mercit..majd elmondom a véleményem.
Szemlédi András,Ötöslottó nyertes
2/12 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat kérnék szépen. Köszönöm.
2009. aug. 11. 20:46
3/12 anonim válasza:
Melyik S-osztályra gondolsz?
A W180-tól a W126-ig nagyon dicsérik őket. A W140-eseket már nem annyira, a W220-ast pedig a márkahívők néha egyenesen borzalomnak tartják. A W221-esről még kevés a hosszútávú (mármint Mercedes-értelemben hosszútávú: évtizedes, egymillió kilométer közeli) tapasztalat.
4/12 A kérdező kommentje:
Én a legújabbakra gondolok, 350 4 maticot néztem ki, abból is a hosszút, de elbizonytalanítottak.
2009. aug. 11. 22:36
5/12 anonim válasza:
Egy alap S320 cdi áráért lehet kapni egy erősebb motorú, jól extrázott E osztályt is. Én inkább azt választanám. Persze egy S-nek nagyobb a presztízse, és az is számít.
6/12 anonim válasza:
A Mercedes az Mercedes! Azt hogy megéri-e, az attól függ mire használod. Terepjárót felesleges venni normális közlekedésre, mert minek? Akkor tényleg inkább ott az E osztály.
7/12 anonim válasza:
de meg ám apukának egy s500 amg-van
8/12 anonim válasza:
Milyen az az S500 AMG? Melyik modellsorozatból származik? Nem hallottam még róla ugyanis, de érdekelne, milyen is az...
10/12 anonim válasza:
Értem. Szóval W221, tehát akkor S55 AMG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!