Erről a MERCEDES-BENZ C 220 T CDI Classic-ról vélemények?
Figyelt kérdés
Egy ilyen csodát szeretnék megvenni (részletre), de nem tudom megérné-e.
Mi a véleményetek erről a kocsiról? Pro és kontra jöhet egyaránt. Mindenképp, ha lehet manuális váltós-t szeretnék, hallottam már érdekes dolgokat az automata váltóról
2011. nov. 7. 17:28
1/3 dizus válasza:
Nagyon jó autó,nagyon jó motorral.Nem kicsi,de nagyon takarékos.Én csak automatával venném.
2/3 anonim válasza:
Én is csak automatával venném. Van is egy automata váltós mercim, semmi baja, másfél éve használom. Amúgy ez egy nagyon jó és szép autó jó menettulajdonságokkal, maximum az a kontra, hogy sokat fogyaszt, de akinek ez gond, az járjon suzukival!
3/3 anonim válasza:
Ez szerintem kifejezetten nem fogyaszt sokat :)
Én is az automatát ajánlom, sokkal kényelmesebb közlekedni vele, és normál használat ( és betartott olaj és szuűrőcsere) mellett elég sokat kibír.
Anno voltak olyan legendák az első szériás W203ról, hogy eléggé megbízhatatlan autó ( sok elektronikai gonddal garanciaidőn belül is). Valami mercis fórumon kellene ennek utánajárni. ( amúgy nekem tetszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!