Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennétek 1-1,2...

Milyen autót vennétek 1-1,2 millióból?

Figyelt kérdés
19 éves 193cm nagydarab srác vagyok :) Így olyan autót keresek amibe beférek kényelemesen. Lehet kombi vagy sedan kisebb autókban félek. 2000-es évjáratnál ne legyen régebbi. Legyen benne erő de ne legyen egy vadállat és átlagnál többet ne fogyasszon. (8-9liter/100km) Linkeket is elfogadok :)
2012. nov. 2. 22:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Persze, hogy megéri. Az az F Astra egy régi, leharcolt autó. Bár azért linkeltem azt a SAAB-ot is, mert korrektnek tűnt, vétel előtt mindenképp vidd el szervizbe átnézetni. És te válaszd. Ha a kereskedő belemegy, valóban annyira remek ajánlat lehet mint amilyennek tűnik.
2012. nov. 3. 07:22
 12/21 anonim ***** válasza:
48%

Opel Astra 1,6-os benzinmotorral és klímával. Tökéletes választás, nem szokott velük gond lenni ha mégis akkor nagyon olcsó hozzá az alkatrész.

[link]

pl

2012. nov. 3. 10:38
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
Jobban jársz az Astrával mint a Saabbal. Hidd el!
2012. nov. 3. 10:39
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pár százezret még spórolj hozzá, mert így ehhez az árhoz kicsit sok az elvárás.

Így azt mondanám, hogy IV-es Golf, Focus ketagória.

Nem néz ki rosszul az a Saab, de mire megveszed 1,5 milliónál fogsz tartani, ha semmi komolyabb műszaki probléma nem jön elő a vásárlás után.

Nem csak az átírásra, biztosításra gondolok, de pl szerintem alap hogy szűrőket, folyadékokat, fékbetéteket, esetleg tárcsákat, vezérműszíjat cseréltetsz rajta.

Én pl nemrég vettem egy Astrát, ennél kicsit többért. Az ilyen apróságokból összejött annyi, hogy már most több százezret ráköltöttem rá.

2012. nov. 3. 11:27
 15/21 A kérdező kommentje:
Az alkatrészeket hála istennek jóval olcsóbban tudom beszerezni mint az átlag ember :) Hát ha azt mondjátok, hogy gyűjtögessek még és vegyek jobbat később, akkor úgy lesz.
2012. nov. 3. 12:53
 16/21 anonim ***** válasza:

G Astra, Mondeo III., Mègane II., Xsara

Ne a kìnàlat legolcsòbb tagjàt vedd meg mert hamarosan ràköltöd a közèpmezôny ès a kocsid vètelàra közti különbözetet.

2012. nov. 3. 13:29
 17/21 anonim ***** válasza:
g astra 1,4 16v 90le vagy 1,9 dizel
2012. nov. 3. 16:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Én csak annyit mondok, hogyha erős autó kell kis fogyasztással, akkor mindenképp dizelt vegyél. Egy 2.5-3.0-ás dizel fogyaszt 9 litert és azok már vagy 180-200 lóerősek ;)
2012. nov. 3. 17:57
 19/21 anonim ***** válasza:
#1es tuti apeh-os
2012. nov. 3. 18:10
 20/21 anonim ***** válasza:

Off: 1-es re visszatérve. Szerintem manapság 1 millió forint nem olyan rengeteg pénz.

Én pl egy év alatt összespórolok ennyit a közszférás alkalmazotti bértáblás fizetésemből, úgy hogy saját családom még nincsen, albérletet hála istennek nem kell fizetnem, nem iszom, nem dohányzom, így nem is nagyon verem el, meg pelenkára se kell még.

2012. nov. 3. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!