Milyen autót vennétek 1-1,2 millióból?
Opel Astra 1,6-os benzinmotorral és klímával. Tökéletes választás, nem szokott velük gond lenni ha mégis akkor nagyon olcsó hozzá az alkatrész.
pl
Szerintem pár százezret még spórolj hozzá, mert így ehhez az árhoz kicsit sok az elvárás.
Így azt mondanám, hogy IV-es Golf, Focus ketagória.
Nem néz ki rosszul az a Saab, de mire megveszed 1,5 milliónál fogsz tartani, ha semmi komolyabb műszaki probléma nem jön elő a vásárlás után.
Nem csak az átírásra, biztosításra gondolok, de pl szerintem alap hogy szűrőket, folyadékokat, fékbetéteket, esetleg tárcsákat, vezérműszíjat cseréltetsz rajta.
Én pl nemrég vettem egy Astrát, ennél kicsit többért. Az ilyen apróságokból összejött annyi, hogy már most több százezret ráköltöttem rá.
G Astra, Mondeo III., Mègane II., Xsara
Ne a kìnàlat legolcsòbb tagjàt vedd meg mert hamarosan ràköltöd a közèpmezôny ès a kocsid vètelàra közti különbözetet.
Off: 1-es re visszatérve. Szerintem manapság 1 millió forint nem olyan rengeteg pénz.
Én pl egy év alatt összespórolok ennyit a közszférás alkalmazotti bértáblás fizetésemből, úgy hogy saját családom még nincsen, albérletet hála istennek nem kell fizetnem, nem iszom, nem dohányzom, így nem is nagyon verem el, meg pelenkára se kell még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!