Milyen autót vennétek 1-1,2 millióból?
"honnan van ez a sok pénz?"
Irigykedünk , irigykedünk?
Biztos örökölte.De mit számít hogy honnan van?
Gyűjts még a pénzhez pár százezret és vegyél 2002 körüli évjáratú 150 lovas Benzines VW Passatot. Ha nincs lehetőséged gyűjtögetésre, ennyiért SAAB, Toyota amit leginkább javaslok. Viszont ha erős autó kell, az nem fogja beérni 8-9 literrel. A mai erős autók már igen, de régiek közül max az 1.6-os fogyaszt ennyit. Na mmeg persze a diesel, de azt meg használtan nem vennék. Illetve még passzolna hozzád egy coupe autó is. Mégpedig CLK Mercedes. Ez nem kicsi, bár a fogyasztása inkább 10-11. Ha ez még belefér szerintem azzal is jól járnál. Viszont az évjárat kb. 99-es amit tudsz ennyiért venni.
Tessék, mutatok is párat. Kezdjük rögtön az utolsónak említett Mercedes CLK-val:
Toyota:
Bár kereskedős, de úgynézki nem volt törve és nagyon szép:
Saab:
Esetleg egy Ford Mondeo ami még ajánlanék:
Ford Mondeo MKIII-at kapsz 2003-2005-ös évjáratút ennyiért.
Benzinesből a 2.0 146Le-set javaslom, ennek a legkedvezőbb a fogyasztása. (Igen az 1,8-as 110 és 12lLe-s többet eszik)
Nagy kényelmes biztonságos és országúton 6,2-6,5, városban 10L alatti fogyasztás. (saját tapasztalat)
Dieselből ugyanez TDCI, csak azzal vigyázni kell, mert sok a visszatekert példány és egy turbo v porlasztó csúcs csere nem olcsó.
Van belőlük 4,5 ajtós és kombi.
Ha évi 20.000km alatt mész, benzines, fölötte áérdemes dieselen gondolkodni.
Itt egy példa, de van egy eladó csomó: [link]
Bocs a helyesírásér, nem néztem vissza és elrontottam pár helyen.
Mégegy dolog: Autókereskedőtől (legyen bármi a választásod) akkor vegyél autót, ha ló legel a sírján!
Köszönöm a válaszokat! Főleg azoknak akik rendes választ adtak :)
1. válaszoló! "honnan van ez a sok pénz?" Neked mi közöd hozzá? Amúgy ha nagyon érdekel dolgozom és míg iskolába jártam kaptam ösztöndíjat, gyakorlaton fizetést és ezeket összegyűjtögettem.
Többiek! Nektek nagyon szépen köszönöm a hasznos linkeket. Ami nagyon megfogott az ez: [link]
Jelenleg egy Opel astra F 1,6 1999-es sedanom van. Semmi baja nincs csak szeretnék egy nagyobbat. Szerintetek megéri lecserélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!