Nem rég vettem barátnőmnek egy új 0-km-es VW Jetta típusú autót, amit sikeresen 65 km futás után totálkárosra tört az ő hibájából. Megjavítani 4.500.000 ft lenne de ebből az árból tudnék neki venni inkább egy használtat.
A kérdés: érdemes megjavítani, hogy aztán 4 éves korában eladjam használtan megjavítottként vagy érdemesebb egy másikat venni helyette ? (Ja és erre még rájön hogy a vétlen sofőr kárát is nekem kell megfizetni.)
Szerinzem vegyél neki minden héten 1 et. Úgyis milliomos vagy
2012. okt. 30. 19:32
3/21 anonim válasza:
Szerintem vegyél neki minden héten 1 et. Úgyis milliomos vagy
2012. okt. 30. 19:32
4/21 A kérdező kommentje:
Ezzel azt akarod mondani, hogy nem érdemes megjavítani ?
2012. okt. 30. 19:33
5/21 A kérdező kommentje:
Jó. Ne az árakat nézzük mert azért én se az ablakon akarom a pénzt kidobni. Hanem a kárrendezés részét, esetleg járt-e így valaki, mi a tapasztalat ?
2012. okt. 30. 19:36
6/21 anonim válasza:
Az úgyse lesz olyan, mint a gyári. Valami nyűgje mindig lesz. Másikat vegyél, ha veszel. Én nem vennék max egy nyamvadt Ladát, mint ahogy egy másik hozzászólás szólt. A barátnőd jellemvonásai alapján f@sz való a kezébe nem volán...
2012. okt. 30. 19:41
7/21 anonim válasza:
Vegyél neki egy öreg Opel Corsát és először azon tanuljon meg vezetni, ne az új Jetát törje össze. Én is inkább újat vennék és a totálkárosból még egy kis pénzt is vehetsz ki, mint alkatrész.
2012. okt. 30. 19:43
8/21 anonim válasza:
Ladát neki! Ha azt megtanulja vezetni akkor nem lesz gond neki más autóval sem..........
2012. okt. 30. 20:14
9/21 anonim válasza:
Kamu a kérdés, minek írkáltok neki? Valszeg panelban lakik, ő maga suzukival, barátnője pedig bkv-val jár. Amelyik balesetben egy VW Jetta ennyire totálkárosra törik, mert belerohan egy vétlen autóba, azt úgy gondolom nem tudnátok egyszerűen egy másik autó vételével és a károsúlt kifizetésével elrendezni, mivel barátnőd vagy börtönbe kerülne súlyos közúti baleset okozása miatt, vagy ott a helyszínen elvennék a jogsiját. Ugyanis a egy Jetta nem kisautó és még egyszer mondom, ha ennyire összetörik, ott személyi sérülés is valószínű.
2012. okt. 30. 20:40
10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó hozzászólónak 8/9. Személyi sérülés sajnos történt mind a ketten 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek, de a másik autó sem volt kis autó mindegyikben nyílt a légzsák. A baleset nem szándékos volt a rossz útviszonyok miatt történt a baleset, rendőrség volt kint jegyzőkönyv is készült de azt mondták elég lett volna betétlapot tölteni igaz mindkét autót tréleren vitték de nem volt akkora baleset hogy ezért bárkinek is a jogosítványát elvegyék.
A kérdésem a kárrendezésre irányult volna, csak gondoltam könnyebb tanácsot adni ha a körülményeket is leírom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!