Megbüntethet-e a rendőr azért, mert közúton nyári gumival motorozom hóban?
Nem szoktak hóban túl sokan motorozni. Bizonyos sebességnél odafagysz a motorra télen. :P
Nem kötelező országon belül, de pl határon ellenőrizhetik, és lehet nem engednek át téli gumi nélkül. Nyilván ott, ahol van határ (schengeni övezet).
Olyan nagy távokat nem teszek meg, hogy határokon menjek át.
Csak a suliig, meg vissza, meg bevásárolni megyek. -20 fokig nincs baj, az alatt már nagyon húzós.
Hát én sokat bringáztam télen. A motorozás arányaiban nézve se sokkal veszélyesebb szerintem télen.
Ha csak latyakos az út akkor megfelelő bordamélységű kerékkel nem gond. Főleg a nyárinál alacsonyabb sebességgel.
Ha havas az út az se nagy gond, bár olyankor kanyarba mindig kérdéses hogy nincs-e egy befagyott pocsolya a hó alatt.
Ha meg jégbordás, na sz szarügy 2keréken. De megfelelő technikával még olyan úton is végig lehet döcögni.
Meg ugye a kerekek nyomását le lehet csökkenteni rendesen. Télen rengeteget dob az úttartáson a laposabb kerék.
Nem büntet meg, csak nevet egy jót ha egész úton széttárt lábakkal mész és max 50-60al, persze sportmotorra gondolok
Télen épeszű ember nem megy motorral hosszabb úton mert akkorát lehet esni csúszni vele hogy a szeme kiesik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!