Ha bukósisak nélkül robogózok megbüntethet a rendőr?
de megám. és ha elüt 1 autós, mit csinálsz? olyan hajkoronádvan ami megvéd?
2012. szept. 30. 20:02
2012. szept. 30. 20:02
Igen, régen rossz. Csak mondjuk nem mindegy, hogy eltöröd a lábadat, és egy hónap gipsz után csak egy emlék marad a baleset, vagy szétloccsan a fejed a betonon vagy az autó szélvédőjén, és két másodperc múlva te magad vagy csupán egy emlék... Persze, utóbbi esetben is eltörnéd a lábadat, de akkor már kit érdekel?
2012. szept. 30. 20:18
4/11 A kérdező kommentje:
jó persze ezzel én is tisztában vagyok.
Igen, eléggé megbüntethet, ismerőseim közül nem egyet meg is büntettek érte + ahogy előttem írták a fejed is szétb*szódhat.
2012. szept. 30. 21:12
te idiota a bukosisak nem azért van mert kényelmetlen v dísznek jó hanem mert biztonságot ad(valamenniyre)
2012. szept. 30. 21:16
Hát láttam már nagyvárosban(Miskolcon) robogóst a főúton, csúcsforgalomba, sisak nélkül...
De remélem a rendőrök jól megb@szták érte úgy hogy ilyen többet eszébe se jut.
Elhiszem hogy nehezedre esik végiggondolni a következményeket. De 10-20 kp/h-val is lehet úgy esni egy megcsúszás/defekt... miatt is hogy a fejed odacsapod valaminek. És nem mind1 hogy lesz egy enyhe agyrázkódásod amit kiheversz 2 nap alatt vagy széthasad a koponyád és mész a tepsibe. Vagy rosszabb esetbe egy életre nyomorék leszel.
2012. szept. 30. 21:56
Hát ha még menne a Puruttya Extrém akkor tudnék egy pár képet linkelni motoros balesetekről ahol a legtöbb esetben az ember agya a betonon végezte és még bukósisakban se vagy 100% biztonságba!És igen megbüntet a rendőr de ha sisak nélkül ér baleset akkor már nem kell aggódnod a büntetés miatt!
2012. szept. 30. 22:59
9/11 A kérdező kommentje:
ohh hát néztem én elég puruttya extrémet amíg még volt ... sokszor azok a képek villannak be miközben gyorsul a robi.
Tudom h veszélyes, de sokkal nagyobb élmény mint sisakban, persze tudom h nem éri meg stb... nem kell leírni.
Amikor sisak nélkül megyek akkor mindig csak a mellékutcákban, ezt a miskolci dologra írom.. és igen tudom h mellékutcában is történhet baj...
Hűha! Nagyon komoly gondok ezek, testvérem! De ha neked jobb élmény sisak nélkül menni kis mellékutcákban robogóval, mint bukósisakban főúton, meg mindenütt akkor jó.. Érdekes.
2012. okt. 1. 04:29
Kapcsolódó kérdések: