Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki lehet e cserélni a kilométe...

Ki lehet e cserélni a kilométerórát fordulatszám mérősre ha gyárilag nem az?

Figyelt kérdés
97es Suzuki Switről van szó. És mivel jár ez?
2012. okt. 24. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
6%

Ha akkor nem lesz kilóméteróra, akkor nem lehet.

Egyébként: kiszerelni belőle a sebességmérőt mindenestül, érzékelőt beépíteni a motorba majd minden fittyfenés műszerrel összekötve bekötni a mutatót a műszerfalba. Ha szerencséd van 1 milla alatt megcsinálják.

2012. okt. 24. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Úristen. Első válaszoló: Minden tisztelettel,de magadnál vagy Te??!?! 97-es Swiftek 3-4-500 környékén mennek, szerinted mi kerülne 1 millióba? Látom szakmailag is helyén vagy, a fordszámmérő egy sima műszer, ami a trafó/ecu stb-től kapja a jelet egy egész szálon keresztül. Swiftnél (és általában elég sok autónál) csak ki kell szedni a régi fordszámmérő nélküli órát, és csak bele kell rakni az új, fordszámmérőset. Be van teljesen vezetékelve, nem kell semmit mókolni. De arra figyelj, hogy a hengerszám stimmeljen! Szóval ne egy 3hengeres ezres Swiftből rakj át egyhármasba órát (és fordítva)
2012. okt. 24. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Én multhéten cseréltettem ki forulatszámmérősre! 10ezer pénz volt :D
2012. okt. 25. 15:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket. A 2 válaszoló 100%-osan leírta amit szerettem volna tudni. Még egyszer köszönöm.
2012. okt. 26. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!