Kb mennyi km-rel adják el az első tulajok az autóikat?
Csak nagy átlagban és a középréteg?
(Tudom most kicsit változtak a dolgok,hiszen manapság kevesebben cserélik be újra,mert nem tudnak ráfizetni.ezért tovább használják azt)
Apám (vidéki orvos, komolyan) az előző autóját 8 évesen 90e km-rel adta el, az az előttit 4 évesen szintén 90e km-rel.
Nekem eddig két autóm volt (dízel Ford kombik), mindkettőt újonnan hoztam ki, az egyik 6 éves volt és 196e km-nél adtam túl rajta, a mostani 7,5 éves, 230e van benne és azon dilemmázok hogy most adjam el, vagy tartsam meg amíg teljesen széthullik (még 5 év legalább, addigra lesz benne kb. 400e).
Aki jellemzően városban használja, az megy évi 10 ezer kilométert, aki sokat jár külföldre, az akár 60-70-et is. Akinek jól megy, az lecseréli 3 év után, aki csóró, az 15 évig megtartja. Szóval összességében 30 ezer és 1 millió kilométer közt. :)
Én 120 ezer körül adtam el, szerintem 100 és 200 ezer között van a legtöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!