Ti szoktatok eljárni használtautókat nézegetni?
Engem érdekel pár régebbi kocsi (1-2 milla közöttiek) hogy milyen lehetett (vezetni, beleülni, stb...), aztán el szoktam menni vezetni, de végül sose veszem meg, csak olyan fura a helyzet h a végén elköszönök és nem jelentkezek többet.
Meg alapból nézelődni is járok így telepekre, és csak kívülről nézegetem a kocsikat, aztán esetleg 1-2-t kinyittatok, de van hogy ennyi elég is és nem vezetem, de van hogy hahu-n találok egy jót és kiváncsi vagyok rá és elmegyek megnézni.
Pl: multkor láttam egy jó f astrat és mivel olyanba még nem ültem elmentem vele egy próbakörre és kipróbáltam mindent, meg átnéztem, stb.. , ilyenkor persze nem száguldozok, hanem csak megyek egy kört tök normálisan.
Még olyan is érdekelne hogy egy nagyobb telepen ahol sok az ilyen középkategóriás, 5-20 éves kocsi, megegyezni a tulajdonossal hogy az összes kocsit kipróbálhassam egy megállapított összeg fejében.
T5- :
Persze mesemaci, adásvételi szerződés, mielőtt ki se próbálta, meg ott legyen a pénz, mikor kipróbálja...
Ezzel lehet hogy elhajtod a kérdezőt, de a normális vevők 95%-át is.
Egyébként ugyanezt sok fiatal csinálja autószalonokban új autókkal, egyáltalán nem akarnak venni, csak menni akarnak egy kört.
Szvsz az az autószalonos, aki bunkó módon elhajtja őket, rosszul teszi, mert ha csak 20-ból 1 is évekkel később komoly érdeklődőként visszajön, mert komolytalan érdeklődőként sem hajtották el, már megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!