Európában melyik országban lehet a legkedvezőbben használtautókat vásárolni?
Magyarországon.
A bankos,visszavett,licites autók fél-harmad áraival senki nem tud versenyezni és alapból egy regdíj megspórolással startolsz.
a bankos kocsik téll olcsóbbak a többinél de ott 10 kocsiból talán 3 ami igazán jó is. tapasztalatból mondom h ott sok kocsit mielőtt visszaadnak totál szétbarmolják pl ha már az övék nem lehet akk másé se ezen az elvenelindulva leöntik kromofággal, leégetik a kuplungot, szétrecsegtetik a váltót, meghúzzák a fényezést, nekimennek vminek stb...
ha rászámolod még a javítást akkor többe van mint 1 rendes.
használtautó.hu oldalon multkor találtam koccos kocsiikat. pl 2004es v 2005ös grande puntó 600ezer ft, cserélni kell a lököst meg 1-2 karosszéria elemet de a számításaim szerint milla körül van a javítással meg az átiratással is csak hirtelennem volt annyi pénzem h megvegyem :(
Üdv. mindenkinek!
Aki azt írja, hogy minnél nyugatabra kell menni használtautóért, az még nem volt Svájcban. Én voltam akkor is amikor még 150ft volt a frank, de még akkor is drágák voltak a használt verdák. Szóval Svájcig ne menj használt autóért. Pl:3-as Golf lepukkant 280000km -el 1 milláért kicsit nem oké!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!