Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol lehet legkedvezőbben...

Hol lehet legkedvezőbben Mitsubishihez új alkatrészt venni?

Figyelt kérdés
93-as 1.6-os Coltom van ma vettem... Sose volt Mitsubishim, így nem tudom...
2011. jún. 20. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért, máris kell bele valami? Meg egyáltalán mi az ami kell? Nem írtál konkrétumot, egy autó bizony elég sok alkatrészből áll! Egyébként érdeklődj független márkaszervizekben, cool mobil kft, ők nagykerből rendelnek, ha mész mondjuk fékbetét cserére, vagy ilyesmi.
2011. jún. 20. 22:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Vezérműszíj szett kell meg a hátsó ajtónyitó bowden csak ennyi egyenlőre... Ez szerintem nem azt jelenti hogy szar a gép... Csak ha majd kelleni fog valami főleg azonnal, akkor jó tudni hogy hva menjek egyből és nem akkor kell keresgélni...

Üdv!

2011. jún. 21. 06:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem is gondoltam arra, hogy szar a gép. Hisz japán. Azokba marharitkán kell alkatrész. De amúgy amit mondtam független szervizekben érdeklődj, márkaszervízben szeretik lehúzni az embert.
2011. jún. 21. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!