Ti szoktatok eljárni használtautókat nézegetni?
Engem érdekel pár régebbi kocsi (1-2 milla közöttiek) hogy milyen lehetett (vezetni, beleülni, stb...), aztán el szoktam menni vezetni, de végül sose veszem meg, csak olyan fura a helyzet h a végén elköszönök és nem jelentkezek többet.
Meg alapból nézelődni is járok így telepekre, és csak kívülről nézegetem a kocsikat, aztán esetleg 1-2-t kinyittatok, de van hogy ennyi elég is és nem vezetem, de van hogy hahu-n találok egy jót és kiváncsi vagyok rá és elmegyek megnézni.
Pl: multkor láttam egy jó f astrat és mivel olyanba még nem ültem elmentem vele egy próbakörre és kipróbáltam mindent, meg átnéztem, stb.. , ilyenkor persze nem száguldozok, hanem csak megyek egy kört tök normálisan.
Még olyan is érdekelne hogy egy nagyobb telepen ahol sok az ilyen középkategóriás, 5-20 éves kocsi, megegyezni a tulajdonossal hogy az összes kocsit kipróbálhassam egy megállapított összeg fejében.
Szóval potyázol? :D
Egyébként nem szoktam, de ha neked jólesik nyugodtan csináld, gond nem lesz belőle, bár eléggé szokatlan hobbi. :)
azért amiket én kipróbálok messze vannak a tökéletestől, azért se olyat választok mert az mégiscsak pofátlanság h semmi baja és mégse kell, bár akkor is mondhatom h még másikat is megnézek..
ez nálam valóban hobbi, ez a kedvenc hobbim a műszaki cikkek mellett :)
még annyit h nem mutatom ki h csak vezetni akarom, elbeszélgetek közbe a tulajjal v a kereskedővel, meg mindent megnézek a kocsin, közbe néha alig birom ki nevetés nélkül h az egyes hibákra miféle kamu dumákat mondanak be :D
egyébként ismerősöknek is segítek néha autót nézni mert nagyon értek hozzá és ki nem hagynám a lehetőséget :)
Na barátom, nálam mellé fognál!!
Először is leteszed a pénzt az asztalra, addig nincsen próbakör!!
HÚÚ de utálom az ilyen hozzád hasonló mesemanókat!
Nem véletlenül van már sok hirdetés után odaírva, hogy kiméljenek a komolytalanok, és csak akkor érdeklődjél, ha a pénzed is meg van rá!!
Amúgy mi van, ha összetöröd??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!