Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti szoktatok eljárni használta...

Ti szoktatok eljárni használtautókat nézegetni?

Figyelt kérdés

Engem érdekel pár régebbi kocsi (1-2 milla közöttiek) hogy milyen lehetett (vezetni, beleülni, stb...), aztán el szoktam menni vezetni, de végül sose veszem meg, csak olyan fura a helyzet h a végén elköszönök és nem jelentkezek többet.

Meg alapból nézelődni is járok így telepekre, és csak kívülről nézegetem a kocsikat, aztán esetleg 1-2-t kinyittatok, de van hogy ennyi elég is és nem vezetem, de van hogy hahu-n találok egy jót és kiváncsi vagyok rá és elmegyek megnézni.

Pl: multkor láttam egy jó f astrat és mivel olyanba még nem ültem elmentem vele egy próbakörre és kipróbáltam mindent, meg átnéztem, stb.. , ilyenkor persze nem száguldozok, hanem csak megyek egy kört tök normálisan.

Még olyan is érdekelne hogy egy nagyobb telepen ahol sok az ilyen középkategóriás, 5-20 éves kocsi, megegyezni a tulajdonossal hogy az összes kocsit kipróbálhassam egy megállapított összeg fejében.

2012. okt. 15. 17:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%

Szóval potyázol? :D

Egyébként nem szoktam, de ha neked jólesik nyugodtan csináld, gond nem lesz belőle, bár eléggé szokatlan hobbi. :)

2012. okt. 15. 17:04
 2/22 anonim ***** válasza:
70%
Én marhára utálom, amikor valaki kipróbálja az amúgy tökéletes autóm, és aztán nem hallok róla többet.
2012. okt. 15. 17:11
 3/22 anonim ***** válasza:
81%
Akik el akarják adni az autójukat, nem nagyon szokták szeretni a tesztpilótákat...
2012. okt. 15. 17:15
 4/22 A kérdező kommentje:

azért amiket én kipróbálok messze vannak a tökéletestől, azért se olyat választok mert az mégiscsak pofátlanság h semmi baja és mégse kell, bár akkor is mondhatom h még másikat is megnézek..

ez nálam valóban hobbi, ez a kedvenc hobbim a műszaki cikkek mellett :)

2012. okt. 15. 17:16
 5/22 A kérdező kommentje:

még annyit h nem mutatom ki h csak vezetni akarom, elbeszélgetek közbe a tulajjal v a kereskedővel, meg mindent megnézek a kocsin, közbe néha alig birom ki nevetés nélkül h az egyes hibákra miféle kamu dumákat mondanak be :D

egyébként ismerősöknek is segítek néha autót nézni mert nagyon értek hozzá és ki nem hagynám a lehetőséget :)

2012. okt. 15. 17:19
 6/22 anonim ***** válasza:
67%
Én csak a kereskedésekben szoktam nézelődni, de ki nem nyittatok. Ez nekem inkább piackutatás, mert magam is autókereskedő vagyok.
2012. okt. 15. 17:48
 7/22 anonim ***** válasza:
49%
Te potyázós :-D
2012. okt. 16. 15:40
 8/22 A kérdező kommentje:
Élni tudni kell ;)
2012. okt. 16. 16:31
 9/22 anonim ***** válasza:
68%
Kereskedésekben néha nézelődök/próbálok. Magánszemélyeket nem szoktam emiatt felhívni.
2012. okt. 19. 11:26
 10/22 anonim ***** válasza:
55%

Na barátom, nálam mellé fognál!!

Először is leteszed a pénzt az asztalra, addig nincsen próbakör!!

HÚÚ de utálom az ilyen hozzád hasonló mesemanókat!

Nem véletlenül van már sok hirdetés után odaírva, hogy kiméljenek a komolytalanok, és csak akkor érdeklődjél, ha a pénzed is meg van rá!!

Amúgy mi van, ha összetöröd??

2012. dec. 10. 04:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!