Szabad régi dízeles autót venni?
Már feljebb is leírtam,hogy benzines párti vagyok. Az az egyetlen oka annak,hogy dízelt akarok,hogy akciósan kapnám a gázolajat...Egyébként mindenképp jön velem egy szerelő!
Köszi a válaszokat!
20.válaszíró4 " Már mindent leírtak előttem a hozzáértők, csak egyetlen dolgot nem.
Mégpedig azt, hogy 300ezerért nem létezik normális állapotú dízelautó, csak a mesében!!"A cégnél ahol dolgoztam,volt egy Berlingó 1.9 szívó diesel több mint 500ezer km-el a motorhoz még nem lett hozzányúlva és kifogástalanul működik (nem eszi az olajat,nem volt még hengerfejes,stb),egy hiba volt egyszer,hogy a hűtőventilátor kapcsolója szart be!A kasztni,futómű persze egy rakás szar,mert nem lett soha ráköltve!Ja és általában rogyásig volt pakolva sörökkel! :0)
apáméknak van 2 játszóskocsijuk,egy yaris van és egy hiace.a hiace-ben 480.000km van,a yarisban pedig 530.000. soha nem melegítik a kocsikat,meg van rakva mindegyik állandóan,de mennek. yarisban még a gyári turbó van és 70.000 km-rel ezelőtt cseréltek benne olajat :D semmi baja nincs annak sem,azon kívül hogy rommá van törve és a futóműve is kuka.
a hiace-nek már hangos a motorja,nem megy úgy ahogy kellene,de még működik.
azt hozzáteszem,hogy ezek japán autók és 2000 körüli évjáratúak.300.000-ért nem kapnék ilyet...
Mercedes W 123.
Csak ne legyen túl korrodált.
Egymillió km meg se kottyan.
És egy év múlva ugyanannyiért eladod mint vetted,ha nem többért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!