Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jobb ha üresbe indítom be az...

Jobb ha üresbe indítom be az autót mint ha 1-esben van hagyva a váltó és úgy indítok? Úgy tudom üresben kímélőbb!

Figyelt kérdés
És ha üresbe indítotok, kuplungot benyomjátok? Mert én mindig, de a párom azt mondta Ő ilyenkor nem szokta, csak ha sebességbe indít (Ő mindig így szokott, meg úgy is hagyja mikor leállítja) egy autót használunk :)
2012. okt. 14. 03:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
én most arról beszéleek, hogy sebességben van a kocsi, és ugy inditod kupplung benyomással... lehet 1-esben, felezőben difizárral is, sőt még lánctalp is lehet rajta, 3 pedál közül csak meg tudod különböztetni hogy a kupplungot 100%-osan benyomtad... amugy meg ha üresben kupplung nélkül inditasz, akor előtte megrángatod a váltót, persze garázsban, pláne ha előttem és a fal előtt ember is áll, énis benyomnám a kupplungot, az a biztos, de ez szélsőséges eset...
2012. okt. 15. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!