Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol tudok venni olcsó bukósisa...

Hol tudok venni olcsó bukósisakot?

Figyelt kérdés

Nem kell nekem drága bukósisak, nem akarok sisakra költeni egy vagyont. A motorozásban a motoron van a lényeg, és nem a sisakon.

Melyikek a legolcsóbb bukósisakok? Ja és csak 50 köbcentis motorhoz kéne, szóval az nem olyan komoly mint egy 600-as gyorsasági :D

2009. aug. 6. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Naa azért na ,.....

Bizony kell!

Higgy nekem, én kétszer baleseteztem, két műtét lett belőle, még komolyabb sisakkal is agyrázkódással megúsztam de azért az lett. Szóval ne poénkodd el, az mindenképpen az egyik legfontosabb, ne ülj rá anélkül!

A Spy márka elég jó felépítésű, erős, és nem vészes az ára, 20 alatt megvan kb

Sisak nélkül vagy szar sisakkal esélyed sincs ha 120-al eltol egy kamion vagy csak repülsz egyet mert akármiért is ....., szóval ....

2009. aug. 6. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
jah igen igaza van az elöttem szolónak!annyit költs rá amennyit a fejed ér!
2009. aug. 6. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Igaza van, igaza van, DE MÉG SINCS!

Minek kéne egy 50 es mocihoz 60-80 ezres bukósisak???

Tegyük fel: egy simója van, és drággábban veszi a bukót, mont magát a motort???? NEHOGYMÁ!

Nekem is 7500 ft.os LIDL-S bukóm van, ÉS???

teljesen jó, nem kell rá vigyáznom, HOPP LEESETT A SISAK, MÁS ETŐL IDEGBAJT KAP, ÉN MEG LE*AROM.

Vegyél bátran olcsót, lidl, tesco, stb áruházakban, ezek is átmentek az eu szabványon, úgyhogy nyújtanak védelmet.

2009. aug. 7. 10:44
 4/7 A kérdező kommentje:

látom valaki megérti a helyzetem :D köszi,

am az előző válaszolóknak is köszi, tudom hogy a biztonság is fontos,

2009. aug. 8. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:

www.kinaipiac.hu :D

á nem hanem valami piacon veszel bőven elég ...:D nemkell boltba venni ott 2-3x annyibe kerül esetleg többe...

2009. aug. 11. 19:41
 6/7 anonim válasza:
bukóknak van egy bizonyos rugalmasságuk amit, az első koccanásnál, vagy leejtésnél elveszít ezután törik mint 1 sz@r műanyag. Piacon lehet hogy kapsz 2-3ezerért, de az még dísznek is rossz. Akkor már inkább vegyél használtat.... Én tudok olcsón használt Grex bukókat típus szerint Rf2 club, Rf1 stb...kül. méretben. Amugy meg ilyen motorra az a lényeg hogy legyen plexi és kész.
2010. aug. 10. 13:13
 7/7 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló, bocsi, de ez szerintem elég nagy hülyeség. nem hiszem el hogyha leejtem a bukót, utána már egy sz*rt se érő műanyag csak. ezt hol hallottad? :D
2010. aug. 10. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!