Le szoktátok zárni a motorotokat?
Ha igen mivel? Nem néznek majd hülyének, ha odaláncolom valahova az enyémet?
Ugyanis én nagyon ritkán látok olyat, hogy valaki lezárja a mociját.
Tárcsára szoktam bilincset tenni, meg ott a kormányzár ugyebár, és ott az acél lánc, azt csak áthúzom a kereken
10perces megoldásnak jó, de akinek kellene a motorom hozat trélert azt felpakolják rá.. Hallottam már ilyenről.
Muszáj zárni mert volt olyan hogy odaálltak mellém, hogy hadd próbálják ki, mondom saját családtagom nem ülhet rá hogy utána összetörje
27/F
Igen. Tárcsazár + lánc.
Lesz@rom ki mit gondol. Ha egyik motor ki van kötve a másik pedig nincs akkor azt fogják lopni ami nincs...
Nekem Pannoniám van, így elég cuccot hordok a táskában egyébként is, nincs hely láncnak. Be szoktam gurulni autómentes, de forgalmas részre, pl. Győr belvárosi részek ahová csak kártyával rendelkezők hajthatnak be (ugye földből kiálló oszlopos "kapuk" vannak, így utánfutóval/teherautóval bárki nem jöhet be hogy feldobják) + gyári kormányzár.
Tárcsazárról meg nem is álmodhatok ugye... :D
Hy!
Ez nem olyan dolog amiért hülyének kéne nézni a másikat szerintem.Nyugodtan vegyél olyan láncot amit erővágóval nem vágnak el meg olyan lakatot is hozzá a lehet.
Én mindig használom a kormányzárát ,plusz láncolom amihez csak tudom,meg olykor le is ponyvázom.De általában olyan helyen nem állok vele ahova nem látok rá.
Csak a riasztó ér valamit,hogyha hallótávolságon belül vagy.
Mert ha kiszemelik,akkor sajnos viszik is...
Szerintem te is nézted a híradót,amiben nyilatkozott a tulaj,hogy hajnal kettőkor teherautóra tették a mociját,+még majdnem el is gázolták..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!