125ccm motor 50es papírokkal?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha van egy 125ös motorom 50es papírokkal és a rendőrbácsika megállít és észreveszi hogy az a motor messze nem akar 50ccm-s lenni akkor mivan?:))
tud valamit tenni ellene? megbüntethet ezért?:/
előre is köszi
2012. okt. 4. 20:16
11/13 anonim válasza:
agyatlanok, nem azért vannak 50 es papíros 25-ös gépek mert a 14 éves gyerek nem tudja kivárni a jogosítványt, hanem mert nincs pénz minden embernek.. gratulálok ha várod az 50-es rendszámozást.. neked biztos sok pénzed van.
12/13 anonim 

válasza:

# 11
Nem tudom láttad-e mikori a kérdés, ezért felhívom rá a figyelmedet: 2012-10-04
:)
13/13 anonim válasza:
Jelenleg irjàk àt à kreszt ha minden igaz.Én most szerezném meg un. A1d- jogsit.Ha nem kell nem fogom erōltetni egy vzagon pénzért.Sok orszàgban màr rég vezethetsz 125-öst B-jogsival.Angliâban nekem kellett râ egy napos gyorstalpalò és 2évig volt érvényes.Azt mindenképp jò tudni hogy pl.az én 125-øs yamaha motorom 120kg és simàn megy 100-zal.Nem veszèlytelen!Nem vezet jòra ha akàrki ràūl rutin nélkūl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!