Dobfék javítása? (többi lenn)
Ma mentem volna munkába és amikor egy hosszú egyenes után fékeztem ,és semmi nem történt pedál bement padlóig !de mind1 nem ez a lényeg leszereltem a kereket ,hogy megnézzem vezeték vagy ,hogy mi folyik és a dobfékből csorgott a fékolaj,most a kérdés az hogy én itthon hogy tudom szétszedni a dobféket ?+ mi van ott ami folyik ? fékmunkahenger ? vagy van valami más is ott ?
előre is köszönöm a segítséget
Ha nincsenek megfelelő szerszámaid, akkor inkább áldozz rá egy kicsivel többet, és vidd el szerelőhöz. Egy csomó anyázástól és fejvakarástól megkíméled magad.
Ha rossz a fék, elvileg csak szállítani szabad az autód. De gyér forgalomban, lassan, elakadásjelzőt működtetve talán el tudsz döcögni.
... vagy előbb leszeded a kereket, majd a dobot. Ez még nem olyan nagy, visszafordíthatatlan munka. És lehet hogy meg is látod hogy mi a baj, és el tudod dönteni, hogy meg tudod-e csinálni Te magad. Ha nem, akkor még mindig vissza tudod tenni a dobot, kereket, és elballagsz vele a szerelőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!