Ha esik az eső miért van állott szag a kocsimban?
2 éve beázott a kocsim ,valami elfolyó cső volt bedugulva,akkor kiszedték az egész belsejét ,ülések,belső kárpit,mindent és beállították a kocsit 3 napra egy hőüzembe ahol 30 fok felett volt így volt ideje kiszáradni.
Azóta nem ázik be soha de ha jön az esős idő akkor bepállott szag lesz a kocsimba.
Egy másik kérdés idekapcsolódba.:
Bőr kormányom van és esős időbe egyszerűen mállik a felülete és megfogja a kezemet,az ellen mit lehetne tenni? hogyan lehetne leápolni a kormányt?
Kormányt nem tudom, de valami vizelzárót nem tettek vissza mikor szétkapták a kárpitot. Ha tippelnem kéne akkor az ajtókárpit alá nem tették vissza a nejlont, mert mikor szétkapták a kocsit az szétszakadt.
Az ajtóban akár állhat a viz, az jó dohos és a kárpit is átveszi a szagot.
Kapcsold át a szellőztetőt belső keringetésről úgy,hogy beengedje a külső levegőt.
Ezáltal megszűnik a párásodás is.
Helyesbítenélek. MŰbőr kormányod van,ami felett a jelekszerint eljárt az idő...Jobbkézzel,balvállfelett dobd el,de vigyázz hogy ne találj el senkit!
Végigtapogattam mindent és nincsen sehol beázva,nem áll sehol sem a víz és érdekes,hogy tegnap esett és éreztem a pállott szagot de ma ,hogy jó idő van semmit se érzek és ha beázna akkor gondolom fél nap alatt nem száradna ki.
Hát gyári leírás szerint eredeti bőr a kormány,aztán lehet csak beakarnak csapni :(
Szerintem nem ferde a kocsi,végigtapogattam a padlónál elöl-hátul,sehol semmi,oldalt is néztem ott sincs sehol semmi.
Lehet,hogy a pára lecsapódik és a régi megszáradt rohadt szőnyeget elkezdi kicsit oldani és az adja ki magából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!