Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha esik az eső miért van...

Ha esik az eső miért van állott szag a kocsimban?

Figyelt kérdés

2 éve beázott a kocsim ,valami elfolyó cső volt bedugulva,akkor kiszedték az egész belsejét ,ülések,belső kárpit,mindent és beállították a kocsit 3 napra egy hőüzembe ahol 30 fok felett volt így volt ideje kiszáradni.

Azóta nem ázik be soha de ha jön az esős idő akkor bepállott szag lesz a kocsimba.

Egy másik kérdés idekapcsolódba.:

Bőr kormányom van és esős időbe egyszerűen mállik a felülete és megfogja a kezemet,az ellen mit lehetne tenni? hogyan lehetne leápolni a kormányt?

2012. okt. 3. 00:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Kormányt nem tudom, de valami vizelzárót nem tettek vissza mikor szétkapták a kárpitot. Ha tippelnem kéne akkor az ajtókárpit alá nem tették vissza a nejlont, mert mikor szétkapták a kocsit az szétszakadt.

Az ajtóban akár állhat a viz, az jó dohos és a kárpit is átveszi a szagot.

2012. okt. 3. 03:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsold át a szellőztetőt belső keringetésről úgy,hogy beengedje a külső levegőt.

Ezáltal megszűnik a párásodás is.

Helyesbítenélek. MŰbőr kormányod van,ami felett a jelekszerint eljárt az idő...Jobbkézzel,balvállfelett dobd el,de vigyázz hogy ne találj el senkit!

2012. okt. 3. 07:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg még mindig beázik csak nem tudsz róla!Szélvédőt nem cseréltek?Az ajtószigetelések jók?Esőben egyenesen áll az autó vagy ferdén (vízszintesen)?Azért kérdezem ezeket,mert nekem is beázott és észre vettem ha az autóm kicsit ferdén állt befolyt a víz a szigetelésnél az ajtó alatt és a lábam alatt a szigetelésnél szinte állt a víz (teljesen véletlenül vettem észre)!Ja és 3éves Skoda Fabia volt!
2012. okt. 3. 09:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Végigtapogattam mindent és nincsen sehol beázva,nem áll sehol sem a víz és érdekes,hogy tegnap esett és éreztem a pállott szagot de ma ,hogy jó idő van semmit se érzek és ha beázna akkor gondolom fél nap alatt nem száradna ki.

Hát gyári leírás szerint eredeti bőr a kormány,aztán lehet csak beakarnak csapni :(

Szerintem nem ferde a kocsi,végigtapogattam a padlónál elöl-hátul,sehol semmi,oldalt is néztem ott sincs sehol semmi.

Lehet,hogy a pára lecsapódik és a régi megszáradt rohadt szőnyeget elkezdi kicsit oldani és az adja ki magából?

2012. okt. 3. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!