Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az mitől van, hogy a víz...

Az mitől van, hogy a víz felforrt és égető szag jön a motor térből?

Figyelt kérdés
Gyorsan válaszoljatok már pls mert sürgős!!!
2012. júl. 22. 08:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Autója válogatja a hibalehetőséget! De ált. kevés a hűtőviz.
2012. júl. 22. 08:45
 2/5 anonim ***** válasza:

1 viz fel fort , vagy kevés volt , vagy termosztat nem nyitot és motor meg főt. minden esetben égető budős olaj szag motornak rossz vagy meg főt vagy lehet csak kezdet meg főni minden esetben nem jo ha viz és szag egyutt van.

ha ez igy van nézesd nagyon átt a motort szerelővel,

2012. júl. 22. 08:54
 3/5 anonim ***** válasza:

1. Valami gond van a hűtőrendszerrel. (Nem nyit a termosztát, nem megy a vízszivattyú, eltömődött a hűtő, levegődugó van valahol, kevés a víz, stb.)

2. Hengerfejes.

3. Egyéb.

2012. júl. 22. 10:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Forr a víz, a vízszint rendben van, a vízcsövek kemények mint a beton: termosztát.

Forr a víz, lecsökkent a szint, fehéres hab a kiegyenlítőben: hengerfejes.

Forr a víz, a szint oké, csövek nem kemények: vízpumpa, vagy levegős, esetleg dugulás.

Azt hogy nincs elég víz benne kizárnám, kb egy óvodás is tudja hogy ellenőrizni kell ha fogy.

Az égető szag meg jó kérdés, ugyanis passz hogy mire érted, valószínűleg a túlmelegedett motor szagára gondolsz.

Mindenesetre vidd be szervízbe.

Ja, ha esetleg valamiféle hűtőtömítő adalékot borogattál bele akkor tuti dugulás.

2012. júl. 22. 10:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló: nem öntöttem bele semmilyen hűtőtömitőtt.

Hát arra értettem azt az égető szagot,hogy amikor fel nyítottam a motorháztetőt akkor ilyen szag jött ki belőle,meg szinte füstölt is amikor fel nyítottam.

Köszönöm a válaszodat! és külön köszönöm a többi válaszolónak is.

2012. júl. 22. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!